Još nas samo tjedan dana dijeli do finalne emisije Supertalenta, a u večerašnjoj emisiji doznat ćemo imena svih finalista!

Četiri polufinalne emisijesu iza nas i imena osmero finalista poznata su, a nakon večerašnjeg Supertalenta zaokružujemo prču polufinala i hrabro kročimo ka finalu!

Glazbom kao osnovnim pokretačem u večerašnjoj emisiji vodit će se samouka Renata Grunwald koji s audicije pamtimo po jakom vokalu, snažnom zvuku i oduševljenju žirija!

Imat ćemo priliku vidjeti i mladog glazbenika iz Karlovca Jana Samardžiju koji je odabrao biti drugačiji te će svoje vokalne sposobnosti prikazati pjesmom Đanija Maršana 'Prozor prema zalazu'.

Također pjevanjem predstavit će se i prekrasna Nensi Mitrović koja se odlučila za pjesmu Nine Badrić ''Dani i godine''.

Za adrenalinsku bombu bit će zaduženi Dunking Devilsi koje u polufinalu gledamo zahvaljujući zlatnome gumbu voditelja Igora i Renea. Sa izmjenama svjetla i tame ova ekipa iz Slovenije najavljuje spektakl.

Jednako zabavan nastup priuštit će nam i akrobatkinje Vertigo Variete. One su cirkuske artistice koje uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim.

Za ples na pozornici Supertalenta bit će zaduženi RiS LOVE4DANCE koji pod kreativnim vodstvom Ivone Brnelić djeluju već punih deset godina na području Rijeke. Kako kažu, sretni su što su dio Supertalenta te od svojih treninga stvaraju pravi plesni party.

Svoje plesne vještine pokazat će Marin Čačija kojega smo prošle godine gledali u finalu s partnericom Ninom Jugo, međutim, ove je godine odabrao solo točku.

Zadiviti žiri plesnim vještinama pokušat će Valentina i Ivan koji čine plesni par Fusion. Do audicije Supertalenta nikada nisu plesali zajedno, no ovaj im je show spojio energije i pokrete.

Od plesača u posljednjoj polufinalnoj emisiji vidjet ćemo još Paulu Kopić koja će se predstaviti fitkidom, mješavinom gimnastike i plesa u kojem su aktivni svi mišići tijela!

Dječak s vrlo neuobičajenim talentom Siniša Matijević pokušat će osigurati finale crtanjem s povezom na očima. Tijekom njegovog nastupa u publici su bile pomiješane emocije – od iznenađenosti i intrige do oduševljenja i odobravanja.

Ne propustite večerašnju posljednju polufinalnu emisiju Supertalenta i saznajte imena svih desetoro finalista koji će se boriti za titulu najboljeg ili najbolje u ovosezonskom Supertalentu!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju