Doroteja Vinković s prijateljem Franom ostavila je žiri Supertalenta bez teksta i pokazala kako se sve može kad se hoće.

Doroteja Vinković petnaestogodišnjakinja glazbenica iz Daruvara i njen prijatelj Fran Weisser nastupili su vokalno zatjevnom pjesmom ''Zombie'' grupe The Cranberries.

Doroteja pjeva i svira klarinet već sedam godina,a otac ju je upoznao sa svijetom glazbe. Međutim, u njenom životu nije sve išlo tako glatko. Doroteja je priznala kako se u osnovnoj školi osjećala jako usamljeno jer su je drugi učenici zadirkivali zbog njenih problema s težinom. 

Srećom to je ostavila iza sebe i u potpunosti se posvetila glazbi koja joj odlično ide. Tako je ona nastupila svirajući klarinet i pjevajući dok ju je njen prijatelj pratio na akustičnoj gitari. 

''Bravo! Savršeno i taj klarinet, tata može biti ponosan!'', bili su komentari Janka Popovića Volarića dok se Maja nadovezala rekavši: ''Izvela si pjesmu koja ti vokalno i interpretacijski nevjerojatno dobro leži''.

Hoće li i drugi glazbenici dobiti ovako pozitivne komentare ne propustite doznati do kraja emisije. Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju