Studentica matematike zaplesala trbušni ples, a na binu Supertalenta stali i 15-godišnji imitator zvukova automobila i sedmogodišnja cheerleaderica.

Prije tri godine svoju rodnu Rusiju zamijenila je hrvatskom adresom, a večeras će se dvadesetogodišnja Polina Mytko žiriju Supertalenta predstaviti  trbušnim plesom. „Koja si ti manipulatorica i glumica!“ poručit će joj Martina, a čime će to Polina izazvati takvu reakciju kod žirija da će svi zadrhtati, ostaje za vidjeti. Kako kaže ova studentica matematike u Zagrebu, njezin stil plesa utoliko je drugačiji što se školovala u Bjelorusiji, a takvog stila još u Hrvatskoj nema. U slobodno vrijeme bavi se izradom kostima i rekvizita, a za svoje nastupe sama izrađuje kostime. Mihael Prelac je petnaestogodišnjak koji od malena može imitirati, voli jako aute i pozna veliki raspon zvukova automobila. Kako sam tvrdi, svi kažu da mu ide, pa je htio to pokazati na Supertalentu.


Da je talentirana, pokazat će i sedmogodišnja cheerleaderica Jelena Vranjković iz Posušja koja će osvojiti srca žirija, a posebno joj neće moći odoljeti Danijela koja će ju nakon nastupa morati zagrliti. Cheerleading Jelena trenira godinu dana te je kapetanica kadetske postave, a u 10. mjesecu u kampu cheerleadinga u BiH Jelena i njena ekipa su osvojili prvo mjesto.


Od plesnih skupina vidjet ćemo sjajnu ekipu Funkadelik koji su prošle godine bili su državni prvaci u hip-hopu, a slove za jedne od najboljih u battle-ovima u hip-hopu. Koreograf grupe, Alen Sesartić, izborio se u uži krug u audiciji za plesače Lady Gage. Na kojoj planeti živi da nije znala da postoje tako sjajni plesači, zapitat će se Danijela nakon nastupa plesne skupine Brutala koja djeluje posljednje dvije godine, a rade plesne predstave, kombiniraju suvremeni ples i baleta s breakingom.


Ono što me kod nje prvo oduševilo je bilo to što se jako puno smije, najveselija je osoba koju poznajem!“ opisala je Marinu Škof njezina trenerica hula hoopanja. Naime, Marina se hupanjem bavi nešto više od pola godine, no učinak hula hoopa je, kaže, neprocjenjiv. Marina je prije osam godina oboljela od teške bolesti, miastenije gravis, koja slabi mišiće u tijelu, a u njezinom slučaju zahvaćeni su mišići lica. Pomirenje sa stvarnošću bio je dug i mukotrpan put, a zatim se u cijelu priču upleo upravo hula hoop koji joj je pomogao da se oslobodi i sruši sve granice „Bitno je krenuti i napraviti prvi potez, a zatim jednostavno shvatite da možete apsolutno sve!“, priča Marina. Upravo iz tog razloga se i odlučila prijaviti na Supertalent. Nije došla pobijediti, već inspirirati sve ljude koji se još uvijek nisu usudili zakoračiti naprijed. Ona je usprkos svim teškoćama odlučila živjeti do daske, a svoju pozitivnu energiju uspješno je prenijela na sve sudionike Supertalenta.

 

 

Dvadesetosmogodišnji slastičar iz Bijelog Brda pored Osijeka, Vedran Mrkšić, nastup u Supertalentu zasigurno će pamtit po rođendanskoj čestitci žirija koji će mu zajedno s publikom otpjevati 'Happy birthday', dok će on njima uz gitaru zapjevati 'Za ljubav treba imat' dušu'. „Pretežito me svi vole zbog plavih očiju, ne znam sad zašto. Imam taj neki zavodnički pogled“, kaže Vedran, no tek vidjet hoće pogled biti dovoljan da impresionira žiri.


Osim navedenih, večeras Supertalent predstavlja i najmlađeg mađioničara u Hrvatskoj pod pseudonimom Zrno bibera, raspjevane glazbenike, talentirane za bećarce Slavonska duša, pantomimičara Franu Medena i brojne druge.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr


Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju