Adam Sandler kao cijenjeni agent protiv terorizma i frizer u SAD-u!

U akcijskoj komediji Zohan je zakon ulogu redatelja i glavnog glumca odradio je Adam Sandler. Jedan od najboljih američkih komedijaša utjelovio je Zohana Dvira, izraelskog agenta za borbu protiv terorizma, nadljudskih sposobnosti, ali dobra srca i najbolji i najcjenjeniji vojnik u izraelskim obrambenim snagama kojemu se počne gaditi konstantna borba i on potajno sanja da se preseli u SAD-u i postane frizer.

Kap koja prelije čašu dogodi se kada ga tijekom zabave koju je organizirao vojska pošalje na misiju da zaustavi palestinsku terorističku skupinu koju predvodi njegov zakleti neprijatelj, Fatoush 'Fantom' Hakbarah (John Turturro). Iako je isprva uzrujan zbog propale zabave, Zohan misiju doživljava kao dugo očekivanu priliku da pobjegne iz vojske i preseli se u Ameriku.

Tijekom potjere lažira svoju smrt, kradomice se ukrca na let do New Yorka, odreže si kosu i uzme novo ime tvrdeći da je napola Australac, a napola s Mount Everesta. U međuvremenu Fantom postaje bogat i slavan zato što je navodno ubio Zohana. Film je 2009. godine osvojio nagradu BMI i Blimp.

Napeti akcijski film 'Zohan je zakon' ne propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju