Od pjevanja i plesa do velikih i opasnih iluzija u novoj epizodi Supertalenta.

Ove nedjelje u Supertalentu nastupit će 79-godišnja Vanja Andriollo koja će se predstaviti plesom za kojega tvrdi da joj daje energiju te da joj je spasio život.

Ova Šibenčanka s pulskom adresom kaže kako je prije osam godina oboljela od karcinoma bubrega, a nakon niza operacija doktori su joj rekli kako ima samo šest mjeseci života ukoliko ne pristane na kemoterapiju.


 

„Odlučila sam se protiv kemoterapije i nakon osam godina još živa!“ priča Vanja i dodaje: „Kizomba mi je spasila život!“.

Na Supertalentu će nastupiti sa svojim plesnim partnerom, Francuzom Ozyjem Shineom. „Želim pokazati ljudima kako ples može liječiti i da se čovjek još u 80-oj godini života može osjećati mladim!“ ističe Vanja.

 

Od pjevača u petoj epizodi Supertalenta vidjet ćemo Elvisa Nukića iz Kraškog, diplomiranog ekonomista kojemu su najveće ljubavi pjevanje i gluma, Jelenu Jakus iz Splita koja će nastupiti s pjesmom Maje Šuput, Adnu Šestić iz Zenice koja će se predstaviti pjesmom Josipe Lisac.

U svijet iluzije gledatelje će odvesti natjecatelj Andrej Škedel, iluzionist koji u mađioničarstvo uvodi koncept tematskih iluzija i sofisticiranih manipulacija i čija su posebitost velike i opasne iluzije.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju