Krenula je u istraživanje glazbe. Nekim se članovima žirija to svidjelo, dok drugima baš i nije...

Školovana violinistica Natalija Stanisavljević izvela je blagu pomutnju na pozornici Supertalenta.Njezin je nastup iznenadio i pomalo šokirao, a komentari su bili raznovrsni. ''Ti si znači klasično školovana violinistica koja je krenula u istraživanje glazbe, kao što si i rekla. Ono što je mene zasmetalo je to što ti nisam povjerovala, prvenstveno zato što je nedostajalo osobnog uvjerenja i strasti da ovo što radiš da je to to. To je nešto na čemu možeš raditi.'' poručila joj je Martina.

Je li vam se svidio njezin performans?

glasova:

Unatoč svemu Martina joj je dala prolaz rekavši: ''Od mene jedan mali DA''. Maja se složila s njom istaknuvši kako nije impresionirana nastupom, no svakako bi voljela da ju idući put demantira.

Za razliku od Martine dala joj je poticajni NE na što su se svi iznenadili. Janko je otvoreno priznao kako nije oduševljen, ali joj je dao rubni DA.

Posljednji je ostao Davor koji je nije jednako kao i ostatak članova žirija imao ukrasni epitet uz svoj odgovor prolazi li već joj je objasnio kako je želi vidjeti dalje rekavši joj: ''Od mene ćeš dobiti DA''.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju