Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje.

Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone Supertalenta, a posljednjih devet polufinalista nastupit će ove nedjelje u četvrtom polufinalnom izdanju showa.

Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška, a gledatelji i žiri vidjet će nastupe dva zlatna gumba, performera s vatrom, osebujnog slikara, akrobata te talentiranih plesača i pjevača. Nadolazeća emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Na svom glazbeno-scenskom nastupu marljivo rade članovi benda The Bad Week – Strahinja, Danijel i Gile – koji su u polufinale dospjeli zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu. "Zlatni" Martinini dečki pokazali su neku posebnu energiju. Ovaj zanimljivi bend našao se tako što su svirali sami na ulici. 

Prvotno su se htjeli zvati Bad English, no onda su shvatili da već postoji bend tog imena, pa su se odlučili nazvati The Bad Week jer su zapravo potpuna suprotnost od lošeg tjedna. Na audicijskom nastupu prvo su izveli autorsku pjesmu kojom su privukli pažnju žirija i publike.

Da odsviraju još nešto nakon toga bila je Fabijanova želja, a dečki su zasvirali klasik „Stand By Me“ kojim su oduševili sve prisutne. Martina je tijekom ove izvedbe zadržavala suze. „Što sam htio to sam i dobio. Hvala vam!“, oduševljen je bio Fabijan. Najviše je od svih bila oduševljena Martina, stoga im je dala svoj zlatni gumb.

„Ovo je Supertalent. Kad apsolutno neočekivano izborom druge pjesme i vokalom ste me odveli na jednu drugu planetu. Na toj planeti je jako lijepo i na toj planeti zaslužujete ove zlatne konfete i zbog toga ste vi moj zlatni gumb ove sezone“, zaključila je Martina.

Dok čekamo nedjelju i njihov polufinalni nastup prisjetimo se još jednom kako je to izgledalo na audiciji.

Fabijanov "zlatni" dečko je ulični svirač Ilija Babić koji je svirkom na loncima i tavama oduševio publiku i žiri. Kao mali je lupao u lonce pa se dogodilo da sad opet lupa u lonce i želi pokazati da se bubnjevi mogu svirati na bilo čemu. Time se bavi već 6 godina. 

„Jako mi se sviđa koliko si snalažljiv vidi se da imaš dosta iskustva u sviranju. Jer podloga ti ne funkcionira sve je letjelo svuda. Ima momenata kad super sviraš pa je super ovaj podsjetnik da je realno sve što radiš“, komentirao je Fabijan i potaknuo ga da se i dalje bavi ovim zanimljivim talentom pa mu dodijelio svoj zlatni gumb!

U iščekivanju Ilijinog polufinalnog nastupa prisjetimo se zanimljivog audicijskog.

 

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju