Jeste li znali da je ovaj nastavak kultne komedije dobio PG rating?

Griswoldi su se vratili! Spremni dokazati da se i najbolje osmišljeni planovi mogu raspasti u urnebesne nezgode, nesretnu obitelj čeka zabava, ugodno provedeno vrijeme, kockari i odmor u Vegasu.

Kada Clarku Griswoldu (Chevy Chase) nešto padne na pamet, ubrzo shvatimo da je on zapravo nema. Ipak, kad se zaželi odmora, ništa ga ne može zaustaviti. Ovoga puta odabrao je Las Vegas, novu američku prijestolnicu obiteljske zabave!

U filmu, Clark kaže svojoj djeci kako ih skoro više ne prepoznaje. Rečenica se referira na činjenicu da su u svim nastavcima do ovoga, djecu glumili isti glumci. Producenti filma su se odlučili našaliti činjenicom kako su, bez objašnjenja, promijenili glavne glumce u filmu.

Ovo je prvi nastavak frašize u kojem Clark ne nosi naočale. Ovaj nastavk je, također, prvi koje je zaradio PG rating prema Rangiranju filmova po sustavu Američke filmske asocijacije. PG rating (Parental Guidance Suggested) označava da se pri gledanju preporučuje prisustvo roditelja jer film možda nije pogodan za djecu.


Komediju 'Odmor u Las Vegasu' ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju