Omiljena lica i formati Nove TV i ove su godine nominiranu za najdugovječniju domaću medijsku nagradu ''Večernjakova ruža''.

 Najgledanija informativna emisija u zemlji, Dnevnik Nove TV, reporterka Sabina Tandara Knezović te glumica iz hit serije ''Kumovi'' Mirna Mihelčić nominirani su za Večernjakovu ružu, godišnju nagradu koju Večernji list, po izboru publike, dodjeljuje za najbolje uratke i osobe u svijetu medija, glume i glazbe.

Sabina Tandara Knezović, istaknuta je reporterka informativnog programa Nove TV. Od svojih početaka prati sve najvažnije političke događaje, a u intervjuima svoje sugovornike ne štedi ni najtežih pitanja, čime je zaslužila nominaciju za TV osobu godine.

Dnevnik Nove TV, čiji vrhunski tim reportera, urednika i voditelja iz dana u dan sve teme pokriva objektivno i nepristrano, što je već 13. godina čini najgledanijom središnjom informativnom emisijom u zemlji nominiran je za TV emisiju godine. Svoj status neprikosnovenog lidera Dnevnik Nove TV zadržao je i kad je u listopadu 2022. godine krenuo iz novog studija i u novom terminu od 19:00 sati.

Glumicu Mirnu Mihelčić upoznali smo u najgledanijoj seriji godine ''Kumovi''. Ulogom radišne i skromne Matije Macan, Mirna je osvojila gledatelje te sebi osigurala nominaciju za prestižnu medijsku nagradu''Večernjakova ruža'' u kategoriji novog lica godine.

Ove godine glasanje će započeti 23. siječnja. Podržite ih svojim glasom i neka Večernjakova ruža dođe u ruke najboljih.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju