Pogledajte kako glasovati!

Omiljena lica i formati Nove TV i ove su godine nominirani za najdugovječniju domaću medijsku nagradu, Večernjakovu ružu i to po izboru žirija u čijem su sastavu poznata medijska lica, glazbenici, redatelji te novinari i tim Večernjeg lista. Nova TV konkurira u čak četiri kategorije: TV osoba godine, TV emisija godine, Glumačko ostvarenje godine i Novo lice godine.

U kategoriji TV osoba godine nominirana je dugogodišnja reporterka najgledanijeg informativnog programa u zemlji – Ivana Pezo Moskaljov (RUZA2021 14) – koja se u svom radu specijalizirala za pitanja iz domene obrane i hrvatske vojske. To je područje intenzivno pratila i tijekom 2021. godine kada je izvještavala o problemima s nabavkom vojnih aviona te je gledateljima donosila ekskluzivne informacije i otkrića. Zbog svog istančanog istraživačkog instinkta i direktnih pitanja kojim političare suočava s gorućim problemima, Pezo Moskaljov jedno je od najprepoznatljivijih novinarskih imena na domaćoj sceni.

Jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu, MaterChef (RUZA2021 42), u jesen 2021. vratio se u velikom stilu na Novu TV. Vrhunski chefovi Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin, koji su moderirali emisiju i vodili kandidate kroz sve izazove tijekom 60 epizoda, brzo su stekli simpatije javnosti, a emisija je bila najgledanija u svom slotu prikazivanja. Napeti izazovi, zanimljivi kandidati i njihove iskrene emocije osvojili su hrvatsku publiku i MaterChefu osigurali nominaciju u kategoriji TV emisija godine.

U kategoriji Glumačko ostvarenje godine među nominiranima našla se i odavno prozvana ''kraljica sapunica'', Ksenija Pajić (RUZA2021 35). Kazališna, filmska i televizijska glumica oduševila je gledatelje u humorističnoj seriji Nove TV ''Dar Mar'' koja prati dogodovštine u malom mjestu Dizmovu. Pajić u hit seriji tumači Boženu, šeficu najmanje policijske postaje u državi, policajku čvrste ruke i velikog srca koja je navikla da je ona ta koja izdaje zapovijedi.

 

Nakon više od desetljeća, za voditeljski stol Dnevnika Nove TV sjeo je novi dvojac – Valentina Baus i Dino Goleš (RUZA2021 72). Ovaj mladi, talentirani i perspektivni voditeljski par unio je novu energiju u najgledanije dnevne informativne minute i izazvao brojne pozitivne reakcije i pohvale gledatelja. Uz nevjerojatnu lakoću izvedbe i uigranost te njima svojstven šarm i dopadljivost, opravdali su dato im povjerenje i zasluženo nose nominaciju Novog lica godine.


Kako glasovati?
Glasanje počinje 17.siječnja, a za svoje favorite gledatelji mogu glasovati na nekoliko načina:
– SMS-om na broj 60 085 (potrebno je upisati kod pored imena nominiranih). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV)
– telefonom na broj 065 900 900 (Po pozivanju treba slijediti govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV) , a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV)
– kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu, u prilogu Večernjeg lista – Ekran, te u Večernjakovim magazinima – Living, Diva, Slano&Slatko i Ordinacija. Kupon će biti potrebno ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu: Večernji list d.o.o. «Večernjakova ruža 2021. nagrađuje» p.p. 915 10001 Zagreb.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju