Preporučite magične trenutke!

Najčitaniji gastro&travel portal u Hrvatskoj, punkufer.hr, svojim čitateljima donosi interaktivnu kartu Hrvatske na kojoj se mogu pronaći preporuke za izlete, prirodne ljepote, mjesta na kojima se dobro jede i pije, kao i brojne dobre popuste – i to samo u nekoliko klikova mišem.
Sezona godišnjih odmora već je otvorena, a za sve one koji još ne znaju kamo bi se uputili, a i one brojne avanturiste koji svako slobodno vrijeme pakiraju ruksake i kreću na put – punkufer.hr pripremio je pravu poslasticu – Punkufer preporuke.
Na ovoj interaktivnoj karti u svega nekoliko klikova lako je pronaći izletišta i smještaj, poput apartmana s pogledom na more ili kućica okruženih zelenilom – ovisno o tome što se traži. Jedna od prednosti karte je preglednost pa se lako može pustiti da točke interesa posluže kao putokaz za neka od mjesta u blizini.
Često i nismo svjesni koliko je naša mala zemlja bogata planinarskim putevima koje vrijedi istražiti, nestvarnim vidikovcima, gotovo tajnim mjestima za kupanje, kao i skrivenim krajevima u koja turisti ne zalaze. Mikrolokacije pune iznenađenja poput atrakcija koje podižu adrenalin, zanimljivosti što čuvaju tragove prošlosti, kao i male senzacije koje ostaju skrivene u šumi razvikanih lokacija itekako su vrijedni naše pažnje.
Restorani, konobe, mala obiteljska domaćinstva, kao i sva druga mjesta gdje se dobro jede (i pije) također su označena na karti, a njihov broj će s vremenom rasti, baš kao i ostale preporuke punkuferovog savjetnika.
Ekipa s Punkufera rado sluša prijedloge čitatelja te poziva sve one koji imaju neko izvrsno mjesto, lokaciju, prirodnu znamenitost ili pak ugostiteljski obrt za preporučiti da podijele u mapi kako bi brojni drugi čitatelji punkufera mogli uživati u tim magičnim trenucima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju