Svi posjetitelji ovogodišnjeg Burger festa ovaj su vikend imali priliku pauzu od burgera napraviti na punkufer.hr kutku i zasladit se sladoledom.

 Punkufer.hr odnedavno ima 100 % fresh dizajn, a osvježen vizualni identitet lifestyle portala Nove TV mogao se primjetiti i na ovom događaju. Novi logo u obliku stiliziranog žiga simbolizira oznaku kvalitete, a već na prvu asocira na žig iz putovnice koji vežemo uz putovanja. Simbol kofera u pojednostavljenom, minimalističkom obliku zadržan je radi prepoznatljivosti branda. Funkcionalno novi punkufer.hr donosi bolje korisničko iskustvo koje se bazira na većim fotografijama, preglednijim foto i video galerijama te boljom integracijom sadržaja s društvenih mreža.

 
Fotograf: Sandro Sklepić


Na promociju punkufer.hr-a stigla su i brojna poznata lica, a tko se sve osvježio na Burger festu, pogledajte na fotografijama nastalima tijekom proteklog vikenda, a reportažu sa Zrinjevca donosi i današnji IN magazin. Više informacija o ovom kao i o ostalim najboljim gastro događanjima u zemlji i svijetu, pratite svakodnevno na jedinstvenom lifestyle portalu punkufer.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju