Stipu ćemo prvi put vidjeti u epizodi ovog petka!

Stipe Maher, novi je lik popularne serije ''Dar Mar'', a utjelovit će ga poznati glumac Vladimir Posavec Tušek. Stipe Maher, zvani Casanova je liječnik, mornar i šarmer starog kova, omiljen u svakom društvu. Posvetio je život potrazi za avanturom, putovanjima. Stipu ćemo prvi put vidjeti u epizodi ovog petka.

''Stipe je sav vražji…Zadovoljstvo mi je bilo doći u Dizmovo. Ova scenografija iz serije je fantastična. S brojnim kolegama sam već do sada i radio, znam se s mnogima i privatno, tako da je bilo super snimati Dar Mar'', izjavio je Vladimir kojeg ćemo u seriji prvi put vidjeti ovog petka.



Pod osebujnom površinom, Stipe Maher krije mnoge tajne - u stalnom bijegu od prevarenih muževa čijim ženama je srca lomio, a jedna od njegovih „žrtava“ bila je i mlada Ankica koju u seriji ''Dar Mar'' tumači glumica Jasna Odorčić. Upoznali su se dok je stažirala kao medicinska sestra u Opatiji, a on je bio mladi liječnik sa sjajnom budućnosti. Proveli su divne noći romantike u hotelu Admiral, zabavljali se na plesnjacima u Kristalnoj dvorani…Tjedan dana strasti i romantike kulminirao je brakom „na brzaka“. Stipe je ubrzo nakon toga dobio priliku da se ukrca na brod, kao brodski liječnik. Obećao je novopečenoj supruzi Ankici da će joj pisati i vratiti se brzo, ali to se nije dogodilo. Mlada i trudna Ankica više nije čula o Stipi, a on nikada nije saznao da ima sina – Željka (Roko Sikavica).

Nakon zadnjeg fijaska na prekooceanskom brodu, gdje je osvojio Kapetanovu ženu (i kćer!) i jedva izvukao živu glavu, vraća se u Dizmovo i skriva u kolibi.

Kako će Stipe reagirati kad sazna da u Dizmovu ima i sina, hoće li napokon baciti sidro, i pokušati ispraviti pogreške prošlosti, te postati bolji čovjek i otac, tek ćemo vidjeti u novim nastavcima serije ''Dar Mar''.

Intervju s Vladimirom pogledajte u današnjem IN magazinu, a kako su se Jasna Odorčić i Vladimir Posavec Tušek snašli kad su ih zapala Nova Buzz škakljiva pitanja pogledajte na službenoj YouTube stranici Nove TV i novatv.hr-u.



Poznata glumačka lica u drugačijem izdanju I Nova Buzz

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju