Ana de Armas glumi agenticu CIA-e i otkriva kako je bilo ponovno glumiti s Danielom Craigom

Dugoočekivani film o Jamesu Bondu napokon stiže u kina, a posljednji nastavak ''Za smrt nema vremena'' traje čak 163 minute. Nakon što je 15 godina glumio legendarnog britanskog špijuna Daniela Craiga, posljednji put gledamo ga u ulozi tajnog agenta 007. Novinarka IN magazina Ivana Nanut razgovarala je s Anom de Armas, koja glumi agenticu CIA-e Palomu. Njezina uloga nastala je tek nakon što je pristala glumiti u posljednjem nastavku, a kako je upravo završila snimanje filma ''Blonde'', imala je malo vremena za trening. Ana je otkrila kako je bilo ponovno glumiti s Danielom Craigom, tko je sve zaplakao na setu nakon što je pala zadnja klapa te kako su izgledali njezini treninzi za ulogu agentice. Intervju s Anom gledatelji mogu pogledati u srijedu 29. rujna.

U razgovoru za IN magazin, Ben Whishaw je pak otkrio ima li kakvih sličnosti s likom Q-a, ali i kako se osjećao kada je prvi i posljednji put u životu kročio u sjedište tajne službe MI6, kako bi najavio projekciju prošlog Bonda. Intervju s Benom Whishawom IN magazin će prikazati u četvrtak 7.listopada.

Redatelj novog nastavka ''Za smrt nema vremena'' Cary Joji Fukunaga govorio je kako se Daniel Craig i ovog puta ozlijedio na snimanju. Naime, za vrijeme snimanja prošlog Bonda, Craig je zbog ozlijede, kako ne bi prekinuo snimanje, imao bioničku nogu, a ovog puta, također zbog ozljede, bionički gležanj. Nakon što smo je gledali u filmu ''Spectre'', Lea Seydoux ponovno se vraća i u novom nastavku. Ivani Nanut otkrila je kako je upravo Daniel njezin omiljeni tajni agent, a zahvaljujući njemu, Bond je postao humaniji i ranjiviji. Intervju s Leom gledatelji imaju priliku pogledati u ponedjeljak 4.listopada. Uloga negativca u posljednjem nastavku pripala je Oskarovcu Ramiju Maleku, koji glumi Safina. Intervju će biti objavljen u IN magazinu u petak 1.listopada, a u njemu Rami otkriva kako dobro čuva tajne te kako nikomu u ovih godinu i pol nije otkrio radnju filma. A kako je Rami u posljednje dvije godine bio dva puta u Hrvatskoj, jednom na Braču, a drugi put u Zagrebu, oduševljeno je govorio o njezinim ljepotama, ali i ljudima koje je upoznao. Svakako će se vratiti, kaže.

Ne propustite razgovore sa zvijezdama iz filma ''Za smrt nema vremena'' u IN magazinu

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju