U novim nastavcima serije ''Lud, zbunjen, normalan'' u subotu na Novoj TV!

 Serija 'Lud, zbunjen, normalan', koja već punih deset godina privlači sve generacije gledatelja, ove subote se vraća s novim epizodama. U novim epizodama ove urnebesne humoristične serije nastavljamo gledati zgode i nezgode svih generacija obitelji Fazlinović – Izeta, Faruka i Damira.

U novim epizodama vidjet ćemo kako će se Mariji dogoditi izvanredna poslovna prilika. Naime, bogati Arap ponudio joj je da proda kavanu. Njegovi uvjeti su da se u objektu ne toči alkohol i da nema tučnjava.

Faruk je u velikom problemu jer ga proganjaju glavni likovi iz crnih kronika. Nakon što Fazlinovići dobiju batine, Izet kreće s planovima za Farukovo vjenčanje. Hoće li Marija uspjeti zaraditi silne novce i kako će se Faruk izvući iz problema, saznat ćemo u epizodi ove subote.

Drugi nastavak otkriva i brojne zanimljivosti i probleme u životu Faruka Fazlinovića.

Od Samira kupuje gitaru na kojoj je davne 1968. svirao Jimi Hendrix. Skeptičan je pa počinje istraživati i otkriva da ga je Samir još jednom nasamario. Dosta mu je njegovih prevara i angažira Pajsera da Samira nauči pameti. Ipak, Avdija ima druge informacije. U međuvremenu, Izet ima novu poslovnu ideju – otvorit će univerzalni vjerski objekt.

Ove subote ne propustite pogledati kakve zgode i nezgode u novim epizodama najpopularnije humoristične serije čekaju ovu netipičnu obitelj.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju