'Tragovi' otkrivaju ekskluzivne informacije o događaju koji je prije devet godina potresao Hrvatsku!

Nova TV u ponedjeljak, 7.ožujka predstavlja novu dokumentarnu emisiju ''Tragovi'', koja donosi neke od najzagonetnijih i najtežih zločina koji su se dogodili na području Hrvatske.

Za idejni koncept i sadržaj zaslužan je urednik i voditelj ove emisije Domagoj Mikić, nagrađivani novinar koji je svoje novinarsko iskustvo i znanje pokazao dosad kroz brojne reportaže iz gospodarstva, politike i kriminala u informativnom programu Nove TV te kao član tima istraživačkog magazina Provjereno.

 

Dokumentarna emisija ''Tragovi'' ovog ponedjeljka prikazat će zločin koji je svojevremeno potresao Hrvatsku, iz perspektive svih sudionika koji su na izravan ili neizravan način uključeni u sam događaj. Tako su za emisiju ''Tragovi'' pred kamerama Nove TV, po prvi puta govorili i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju koji će se emitirati u ponedjeljak od 22:30 sati. Uz njih, Domagoj Mikić razgovarao je i s obiteljima žrtve i ključnim svjedocima te će sve izjave biti prikazane u emisiji. Osim izjava, kriminalistička priča se dodatno prati kroz snimane rekonstrukcije samog zločina, kao i najavama voditelja sa lokacije koja je dio samog zločina.


Ujedno je riječ o emisiji koja se osim vjerodostojnim načinom prikaza sadržaja, dodatno ističe i visokom razinom produkcije odnosno snimanja cijele emisije, što će gledatelji imati prilike provjeriti u ponedjeljak, 7. ožujka.

 


U prvoj emisiji donosimo priču o 16-godišnjoj Aniti Kulaš iz mjesta blizu Dugog sela, kojoj se izgubio svaki trag nakon silaska na autobusnoj stanici svega nekoliko metara od kuće. Bezbrižna tinejdžerka osim što je odrađivala praksu u frizerskom salonu, vikendom je uživala u izlascima sa svojom najboljom prijateljicom i njezinim dečkom. ''Posumnjali smo da bi Anita mogla biti eventualno žrtva kaznenog djela trgovanja ljudima'', otkriva u emisiji policijski službenik koji je radio na slučaju, a ono što je uslijedilo šokiralo je cijelu Hrvatsku.


Kroz 40 minuta trajanja epizode, gledatelji će imati priliku vidjeti ispovijesti žrtvinih prijateljica i obitelji, dok će o samom karakteru zločina govoriti po prvi puta i policijski djelatnici te Državno odvjetništvo koje je bilo zaduženo za cijeli slučaj.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju