Prvu epizodu ove intrigantne emisije gledalo je gotovo 600 tisuća gledatelja.

Propuštenu emisiju pogledajte na Nova Plus - Tragovi

Nova TV je u ponedjeljak, 7. ožujka predstavila novu dokumentarnu emisiju 'Tragovi', a gledatelji su već s prvom emisijom prepoznali kvalitetu i jedinstvenost formata.

Prvu epizodu ove intrigantne emisije u kojoj se razotkrivaju detalji zločina koji je potresao Hrvatsku prije deset godina, gledalo je gotovo 600 tisuća gledatelja u Hrvatskoj, odnosno 37,6 posto* gledatelja koji su u tom trenutku bili ispred malih ekrana.


Riječ je o emisiji koja je odmah ušla u TOP 4 najgledanijih televizijskih formata tog dana, a povjerenje gledatelja pokazuje kako su zanimljivost sadržaja i idejni koncept autora Domagoja Mikića pridonijeli uspjehu ove emisije. Kao urednik i voditelj Tragova, Domagoj Mikić u prvoj epizodi razgovarao je s obitelji i prijateljima žrtve, a po prvi put za Novu TV o karakteru i detaljima zločina govorili su i stručnjaci iz policije i Državnog odvjetništva koji su radili na konkretnom slučaju.

'Tragovi' su donijeli priču o 16-godišnjoj Aniti Kulaš iz mjesta blizu Dugog sela, kojoj se izgubio svaki trag nakon silaska na autobusnoj stanici svega nekoliko metara od kuće. Bezbrižna tinejdžerka osim što je odrađivala praksu u frizerskom salonu, vikendom je uživala u izlascima sa svojom najboljom prijateljicom i njenim dečkom.

U emisiji 'Tragovi' posebno se ističe jedinstven i zanimljiv koncept koji odlikuje kvalitetna rekonstrukcija zločina kroz igrane scene i stvarne policijske fotografije događaja, kao i izjave osoba koje su na izravan ili neizravan način vezane uz zločin. Osim relevantnog sadržaja, posebno je zapažena i vrhunska produkcija koja je također zaslužna za postignuti uspjeh 'Tragova'.

 

Reprizu emisije možete pogledati u subotu, 12. ožujka u popodnevnom terminu na Novoj TV!

 

*Izvor: AGB Nielsen;
Period: 07.03.2016;
Ciljna skupina: 4+
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju