Novitet u TV kvizu!

Osim praćenja uzbudljivog i dinamičnog kviza ''Joker'' na Novoj TV, od sada će i gledatelji moći testirati svoje znanje iz udobnosti vlastitog doma, a najuspješniji svakoga tjedna osvajaju i vrijednu nagradu, poklon paket Nove TV.

Sve što je potrebno napraviti jest registrirati se u sekciji ''Moj Joker'' unutar aplikacije DNEVNIK.hr i pozorno pratiti kviz ''Joker''. Tijekom emitiranja kviza, na ekranu će se pojavljivati QR kodovi, čije skeniranje otvara pitanja za sudionike ovog nagradnog natječaja.

Dobitnik tjedne nagrade je onaj sudionik koji ima najveći broj bodova na kraju tjedna, odnosno onaj koji je ostvario najviše točnih odgovora.

Broj točnih odgovora vodeći je kriterij za odabir pobjednika, uz vremenski period u kojem su odgovoreni ponuđeni. U slučaju da više sudionika ima isti broj točnih odgovora, pobjednik je onaj sudionik koji je brže odgovarao na točno odgovorena pitanja. Jedan dobitnik može osvojiti maksimalno jednu tjednu nagradu.

Uzbuđenje kviza ''Joker'' na Novoj TV sada se širi izvan ekrana, omogućujući gledateljima da aktivno sudjeluju i osvoje vrijedne nagrade. Interaktivno iskustvo putem DNEVNIK.hr aplikacije pruža novu dimenziju natjecanja, gdje brzina, preciznost i znanje igraju ključnu ulogu.

Svi gledatelji pozvani su da se pridruže ovom uzbudljivom putovanju, gdje se svaki tjedan nudi nova prilika za osvajanje nagrade. Zato ne propustite priliku, registrirajte se u aplikaciji DNEVNIK.hr i uključite se u avanturu osvajanja nagrada s ''Moj Joker''!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju