Čak pet nominacija za televizijske kategorije Večernjakove ruže pripada licima i formatu Nove TV.

Lica i emisija Nove TV našli su se i ove godine među nominiranima za Večernjakovu ružu, nagradu Večernjeg lista u kojem se po kategorijama biraju najpopularnije osobe iz svijeta medija, glazbe i produkcije.

Za svoje favorite možete glasati putem kupona, SMS-a ili telefonom, a glasati možete do 15. ožujka:

SMS-om na broj 60 085 (ključna riječ RUZA2018 pa razmak i broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (uključen PDV)

1) Ivana Brkić Tomljenović – RUZA2018 11

2) Provjereno – RUZA2018 52

3) Nina Erak – RUZA2018 32

4) Marko Braić – RUZA2018 71

5) Nadia Cvitanović – RUZA2018 72

Glasati možete i telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birajte broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV) te kuponom koji će do 15. ožujka izlaziti u Večernjem listu i u prilogu Ekran.

Čak pet nominacija za televizijske kategorije Večernjakove ruže pripada licima i formatu Nove TV.

U kategoriji 'TV osoba godine' nominirana je novinarka i reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović.Za 'TV emisiju godine' nominirana je istraživačka emisija 'Provjereno'.U kategoriji 'Glumačko ostvarenje godine' među nominiranima je glumica iz omiljene dramske serije 'Na granici' Nina Erak.

U kategoriji 'Novo lice godine' nalazi se čak dvoje glumaca iz popularne dramske serije 'Na granici', Marko Braić kojeg u seriji 'Na granici' gledamo u ulozi Luke Penave i Nadia Cvitanović

Pobjednici će po kategorijama biti proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada, 22. ožujka u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju