Čak pet nominacija za televizijske kategorije Večernjakove ruže pripada licima i formatu Nove TV.

Lica i emisija Nove TV našli su se i ove godine među nominiranima za Večernjakovu ružu, nagradu Večernjeg lista u kojem se po kategorijama biraju najpopularnije osobe iz svijeta medija, glazbe i produkcije.

Za svoje favorite možete glasati putem kupona, SMS-a ili telefonom, a glasati možete do 15. ožujka:

SMS-om na broj 60 085 (ključna riječ RUZA2018 pa razmak i broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (uključen PDV)

1) Ivana Brkić Tomljenović – RUZA2018 11

2) Provjereno – RUZA2018 52

3) Nina Erak – RUZA2018 32

4) Marko Braić – RUZA2018 71

5) Nadia Cvitanović – RUZA2018 72

Glasati možete i telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birajte broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV) te kuponom koji će do 15. ožujka izlaziti u Večernjem listu i u prilogu Ekran.

Čak pet nominacija za televizijske kategorije Večernjakove ruže pripada licima i formatu Nove TV.

U kategoriji 'TV osoba godine' nominirana je novinarka i reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović.



Za 'TV emisiju godine' nominirana je istraživačka emisija 'Provjereno'.



U kategoriji 'Glumačko ostvarenje godine' među nominiranima je glumica iz omiljene dramske serije 'Na granici' Nina Erak.

U kategoriji 'Novo lice godine' nalazi se čak dvoje glumaca iz popularne dramske serije 'Na granici', Marko Braić kojeg u seriji 'Na granici' gledamo u ulozi Luke Penave i Nadia Cvitanović





Pobjednici će po kategorijama biti proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada, 22. ožujka u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju