Najviše gledatelja uz utakmice Vatrenih, zabavnu emisiju Supertalent, informativni program te dramske serije Nove TV

 Nova TV grupa je i u listopadu zauzela prvo mjesto gledanosti. Izvrsne rezultate ostvarila je u udarnom terminu s 44,7 posto udjela u gledanosti, kao i tijekom cijelog dana s 32,3 posto, čime je još jednom nadmašila konkurenciju.

Kanal Nova TV i dalje je uvjerljivo najgledaniji kanal u Hrvatskoj u udarnom terminu sa 37,7 posto udjela u gledanosti kao i u cijelom danu s 25,5 posto udjela. Doma TV je i u listopadu bila najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj sa 7 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu i 6,8 posto udjela u gledanosti tijekom cijeloga dana.

Izbor najvećeg broja televizijskih gledatelja u listopadu bili su prijenosi nogometnih utakmica Vatrenih sa Walesom i Mađarskom. Prijenos kvalifikacijske utakmice Hrvatska-Wales pratilo je više od 1.150.000 gledatelja, uz ostvarenih 66,8 posto udjela u gledanosti, dok je utakmicu Hrvatska-Mađarska pratilo više od 1.100.000 gledatelja, uz ostvarenih 65,3 posto udjela u gledanosti.

Osim kvalifikacijskih utakmica, više od 600 tisuća gledatelja pratilo je emisije 'Kvalifikacije za Europsko prvenstvo' koje su ostvarile 44,7 posto udjela u gledanosti.

Među top deset zabavnih emisija najgledaniji je 'Supertalent' kojeg je u prosjeku pratilo gotovo 850 tisuća gledatelja, uz ostvarenih 55,5 posto udjela u gledanosti. Odlične rezultate ostvario je i zabavni show 'Zvijezde pod hipnozom' kojeg je u prosjeku pratilo više od 420 tisuća gledatelja, uz 29,5 posto udjela u gledanosti.

I u listopadu je 'Dnevnik Nove TV' zadržao status najgledanije središnje informativne emisije u Hrvatskoj, s ostvarenih 39,5 posto udjela u gledanosti i više od 560 tisuća gledatelja. Najgledanije popodnevne vijesti u Hrvatskoj također su bile 'Vijesti Nove TV' u 17 sati koje su u listopadu ostvarile 29,8 posto udjela u gledanosti, s više od 251 tisuća gledatelja.

Među prvih top pet najgledanijih serija su one koje se prikazuju na Novoj TV. Najgledanija serija u listopadu je bila 'Na granici' koju je u prosjeku pratilo više od 552 tisuće gledatelja, uz ostvarenih 37,5 posto udjela u gledanosti. Slijedi dramska serija 'Drugo ime ljubavi' koja je u prosjeku privukla gotovo 500 tisuća gledatelja, uz ostvarenih 34 posto udjela u gledanosti.

Turska hit serija 'Fazilet i njezine kćeri' i u listopadu je bilježila izvrsne rezultate s udjelom u gledanosti od 31,7 posto, a pratilo ju je u prosjeku više od 369 tisuća gledatelja. Među deset najgledanijih ušle su još i turska dramska serija 'Crni biser', humoristična serija 'Lud, zbunjen, normalan', te kriminalistička serija 'Mentalist' koja se emitira na kanalu Doma TV.

Najgledaniji film u listopadu bila je napeta akcija 'San Andreas' koju je pratilo više od 300 tisuća gledatelja, a ostvarila je 27 posto udjela u gledanosti. Izvrsne rezultate gledanosti postigla je i romantična drama 'Skrivena ljepota', koju je pratilo više od 236 tisuća gledatelja uz 35,2 posto udjela u gledanosti, a slijedi je još jedan akcijski film 'Noćna potjera' uz koji je bilo više od 226 tisuća gledatelja, s udjelom u gledanosti od 23,7 posto te biografska drama 'Priča o prvaku'.

Lifestyle emisija 'IN magazin' i u listopadu je svojim gledateljima donijela brojne zanimljive teme o najnovijim događanjima na domaćoj i stranoj showbizz sceni, a u prosjeku je 'IN magazin' u listopadu pratilo više od 282 tisuće gledatelja te je emisija ostvarila 29,7 posto udjela u gledanosti. Među top deset zabavnih emisija nalazi se još i 'Ženim sina'. Ovaj reality show u listopadu je pratilo više od 250 tisuća gledatelja s udjelom od 25,8 posto.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: listopad 2019.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju