Kandidat izuo žiri iz cipela: vozio bicikl i crtao s povezom na očima.

 Audicije šeste sezone Supertalenta su u punom jeku, a nakon završenog drugog tjedna, produkcija showa može obećati samo jedno - nova sezona prikovat će gledatelje za male ekrane!
Nakon uspješnog prvog, i drugi audicijski tjedan Supertalenta iznjedrio je mnoštvo iznimnih kandidata koji su svojim talentom oduševili žiri, a neki su ih čak i izuli iz cipela.

Jedan od takvih kandidata je zasigurno trinaestogodišnji Siniša Matijević koji je pokazao izuzetan talent. "Baš si jedno posebno stvorenje! Nisam sigurna da li si svojih trinaest godina svjestan toga!" poručila mu je Martina sva u šoku. Naime, Sinišin talent jest mogućnost snalaženja u prostoru, vožnja bicikla te izrazito precizno crtanje i to s povezom na očima!

"Ovo je jako čudno! Nitko od nas to nikada nije vidio!" dodala je Maja. Kako je kazao, svoj talent prepoznao je sasvim slučajno, a sada s njima oduševljava mase. „Osjetim pod prstom crte koje trebam nacrtati i tako uspijevam.“ otkrio je Siniša.

Osim Siniše, nevjerojatne talente pokazao je i niz drugih kandidata, pa je tako žiri imao priliku vidjeti kako to izgleda kada ljudsko tijelo služi kao izolator struje - natjecatelj iz Srbije, Slaviša Pajkić, pokazao je da može "držati" struju napona i do 1000 volti. „Ovo je jedinstven talent kojega nema nitko. Ja sam jedini prijatelj koji se druži cijeli život sa strujom i meni struja ne može ništa. Ja nisam mađioničar, ja sam tako rođen.“, objasnio je Siniša svoj talent te zaključio: „Ja se ne znojim, moja koža je drugačija i meni smeta vrućina. Drugo, vjerojatno zbog toga sam jedan dobar izolator i prilazim struji i dodirujem je kao da nema ništa. Međutim, kada ju želim kontrolirati, onda to radim svojom voljom.“


 

I u drugom audicijskom tjednu žiri su oduševili brojni plesači, pjevači, glazbenici, a tko se sve pojavio na pozornici Supertalenta, gledatelji će imati priliku doznati već ove jeseni na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju