U novoj sezoni Farme 18 farmera upustit će se u avanturu života od 4. rujna na Novoj TV!

Najgledaniji reality show 'Farma', od ove nedjelje vraća u novom izdanju. Od više od 2200 prijavljenih, samo njih osamnaestero dobilo je priliku postati farmer. Pred farmerima je nimalo lagan zadatak, a ako žele na farmi ostati do samog kraja, od njih se očekuje da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

 


Ova sezona donosi niz zanimljivih obrata i novih elemenata. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se devetero muškaraca i devet žena. Ove sezone uvjeti života postaju teži, a pravila stroža.


Farmere će na imanju dočekati voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan te Mentor Joža koji uvijek nesebično dijeli s njima svoje znanje o starim običajima, zanatima, vodi ih na izlete gdje imaju priliku iz prve ruke vidjeti ondašnje običaje, dodjeljuje im zadatke te na koncu donosi odluku jesu li uspješno obavili svoj tjedni zadatak ili ne.


Ne propustite novu sezonu farme od ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV i upoznajte 18 novih farmera koji će započeti svoju borbu na najpoznatijem seoskom imanju!

 

OVO SU KANDIDATI NOVE FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju