Kako će se novih 18 natjecatelja snaći u farmerskom životu ne popustite pratiti od ove nedjelje u 20:15 sati na Novoj TV!

Ususret petoj sezoni popularnog reality showa Farma, voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan proveli su dan na pitoresknom imanju na kojem će svoju tromjesečnu avanturu od 4. rujna započeti kandidati nove sezone najpopularnijeg reality showa. Osim što su Mia i Dušan uživali u svježem seoskom zraku, okušali su se i u nekima od farmerskih poslova, prisjetili se nekih čari seoskog života, te snimili promo spotove za nadolazeću sezonu.


Ekipa profesionalaca s Nove TV obavila je zaista odličan posao. Set je izgledao poput pravog filmskog seta, snimanje je išlo sjajno, a i moram priznati da smo se svi jako dobro zabavili i nasmijali“, komentirala je Mia atmosferu na snimanju.


Za potrebe snimanja spota Mia i Dušan morali su upregnuti mišiće pa su se tako uhvatili piljenja drva, guranja tačaka, a Mia je čak ovom prilikom i sjela i za volan traktora dok je Dušanu prijevozno sredstvo bio magarac. Humorističnu notu ovim spotovima daju i međusobna nadmetanja i podbadanja voditelja showa, a vjerujemo da žustrih međusobnih trzavica neće nedostajati ni u samom realityju koji ove godine dolazi s još zabavnijim i uzbudljivijim elementima.


Kako se najbolje odmoriti nakon teškog fizičkog rada, zna Mia. Dok se je opuštala u kadi na otvorenom s koktelom u ruci i uživala u poslijepodnevnom suncu, šutke se pojavio Dušan i izlio joj cijelu kantu vode na glavu. Smočena Mia ipak mu nije ostala dužna te se prišuljala Dušanu iza leđa dok je pecao i gurnula ga u jezero. Kakvi će sve međusobni odnosi biti između budućih farmera, hoće li sukobe mirno rješavati, ili će pak osmišljavati svoje slatke male osvete, pratit ćemo uskoro.


Da farmerima neće biti ni malo lako, najbolje znaju i voditelji Farme Dušan i Mia koji su prošle godine dijelili s natjecateljima i dobro i loše, a od nedjelje u 20:15 sati u ulogama farmera gledat ćemo novih osamnaestero natjecatelja.

Svi sudionici ovog jedinstvenog i nadasve popularnog showa Nove TV morat će na farmi preživjeti na način da žive i rade kao farmeri lišeni brojnih luksuza modernog života te s iskonskom povezanošću s prirodom i teškim radnim uvjetima. Na farmi će natjecatelji morati stvarati vlastitim rukama, biti okrenuti tradiciji, zaboravljenim vrijednostima i običajima kako bi opstali i u konačnici se izborili za glavnu nagradu.

 

Mia nestrpljivo očekuje da se vrata Farme otvore. "Farma je zaista sjajan projekt koji nas uvijek vraća prirodi i njenom početku te nam pruža mogućnost da zavirimo u doba kako se nekad živjelo bez blagodati modernog života. Veselim se novim farmerima i svim njihovim dogodovštinama“, poručila je.

>> Mia Kovačić i Dušan Bućan voditelji Farme


Nakon tromjesečne potrage za novim natjecateljima, pristiglo je više od 2200 prijava osoba različitih profila, zanimanja i dobnih skupina. Gledajući zanimanja prijavljenih zanimljivo je za primijetiti kako život farmera žele iskusiti agenti za nekretnine, ugostitelji, umjetnici, strojari, njegovateljice, kozmetičarke, konobarice, montažeri, vrtlari, treneri, konobari, geolozi, a među prijavljenima je čak i jedna umirovljena balerina.


Kako će se novih 18 natjecatelja snaći u farmerskom životu, s kojim će se problemima morati nositi i što ih sve čeka u njihovoj farmerskoj avanturi u borbi za pola milijuna kuna ne popustite pratiti od nedjelje u 20:15 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju