Will Ferrell, koji utjelovljuje Brada Whitakera, za potrebe je snimanja nokautirao jednu od statistica u filmu.

Mark Wahlberg i Will Ferrell zvijezde su urbenesne komedije 'Tata se vratio' iz 2015. godine. Drugi je nastavak istoimenog filma izašao ove godine u hrvatskim kinima.

 Will Ferrell, koji utjelovljuje Brada Whitakera, za potrebe je snimanja nokautirao jednu od statistica u filmu. Naime, tijekom poluvremena prave košarkaške utakmice između The Pelicansa and The Lakersa održane u New Orleansu, Ferrell je imao priliku zabiti koš preko polovice košarkaškog terena. Umjesto prema obruču, lopta je poletjela prema licu mlade navijačice.

Film se snimao u školi Hynes Charter u New Orleansu. Mnogi su učenici stoga poslužili kao statisti u filmu. Kao dubleri u skateboard scenama glumili su Tony Hawk i Mike McGill.

Očuh Brad (Will Ferrell) želi da ga njegova pastorčad voli i tretira kao oca. Sve ide dobro dok se iznenada ne pojavi njihov biološki otac Dusty (Mark Wahlberg), a onda se sve okrene naopako. Brad, koji je oduvijek sanjao savršenu obitelj, odlučan je postati najbolji očuh djeci svoje nove žene (Linda Cardellini). No kada se iznenada pojavi njihov biološki otac Dusty, Bradov se idiličan obiteljski život okrene naglavačke, a on se mora nadmetati s Dustyjem u ovoj urnebesnoj obiteljskoj komediji.

Komediju 'Tatica se vratio' pogledajte u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju