Treća polufinalna emisija Supertalenta osim dvoje novh finalista donosi nam i puno uzbuđenja!

Imena četvero finalista Supertalenta su poznata, a kojih dvoje će im se još pridružiti u finalu, saznat ćemo nakon emisije u nedjelju. Do sada su svoje mjesto zauzeli Martin Kutnar, Step boys, Gabrijel Čačić te Scifidelity orchestra

Martin Kutnar i Scifidelity orchestra opravdali su povjerenje koje su im ukazali Janko te voditelji Rene i Igor stisnuvši zlatni gumb. U polufinalu pokazali su da mogu još više i još bolje, pa su ih sukladno tome gledatelji nagradili prolaskom u finalu, a hoće li to za rukom proći i Antoniji Dori Pleško, koju je u finale lansirala Maja Šuput, doznat ćemo u nedjelju.

Na audicijama, Argentinac Juan Augustin Lopez, osvojio je žiri svojim mash upom na tri strana jezika, a što će izvesti ovoga puta, ostaje nam za vidjeti.

Od plesača vidjet ćemo sedmogodišnju stepericu Ritu Sinanović, još jedan dvojac iz Slovenije, Flipping art koji su svojim vratolomijama šokirali žiri te skupinu veselih cheerleadera iz Širokog Brijega – Hrvatski cheerleading klub Široki

Od glazbenika u trećoj emisiji uživo vidjet ćemo grupu Deaf band Dlan koji su na audiciji sve prisutne ostavili bez teksta svojim nevjerojatnim telantom osjećanja glazbe te talentirane glazbenice na klaviruLanu Maltar i Anu Topalović.

Milan Carević, čiji je talent tehniciranje s nogometnom loptom, donijet će pravu nogometnu euforiju u studio Supertalenta, Filip Vojković pokazat će što još sve može sa svojim yo-yom, a Aleksander Štucl, mađioničar iz Celja, pokušat će još jednom ukrasti pozornost žirija i odvesti ih u svijest iluzije.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju