„Naši treneri su sada dosta u strahu" - komentirao je Janko

Noa Pradegan je dječak kojega su u ranoj dobi počele zanimati sportske zanimljivosti. Njegovo neobično prezime je talijanskog porijekla, a živi u Zagrebu s mamom, tatom, starijim bratom i psom. Roditelje bi znao iznenaditi kad bi im izdiktirao cijelu povijest igrača ili zanimljivost o nekom sportskom klubu ili događaju, a tako je iznenadio i žiri Supertalenta! 

"Na pozornici sam se osjećao kao list u jesen, to jest opušteno, svjestan svoje sudbine.
Poprilično sam zadovoljan svojim nastupom iako, nista nije savršeno. Jedan od mojih uzora je trenerska legenda Ćiro Blažević, uvijek je znao sa svima kako"
- rekao je Noa nakon nastupa.

„Naši treneri su sada dosta u strahu. Najviše mi se sviđa to što imaš stav, a ne samo da si nabubao, što bi isto bilo nevjerojatno. Dosta je to široko, od grbova do postava… Svaka ti čast“ – komentirao je Janko, a Maja se pridružila pohvalama: „Ako jednog dana, a mi ti to od srca želimo, postaneš (izbornik), hoćeš li nas se sjetiti?“ – pitala je Maja Nou koji joj je odgovorio: „Janka ću sigurno!“.

Noa memorira podatke koje čuje na TV-u ili pročita u tisku, pa tako u školi na satu glazbenog ima ritual da prije nastave obavijesti profesoricu i učenike što se taj tjedan zbilo u svijetu nogometa. To su počeli prakticirati otkad ga je jednom profesorica glazbenog, koja također voli nogomet, pitala kako je prošla neka utakmica i Noa je spremno iznio cijeli izvještaj iz glave.

Šokiran je ostao i žiri Supertalenta, Noa nam je otkrilo zašto je baš htio svoj talent pokazati u ovoj emisiji: "Na supertalent sam se kao i većina ljudi odlučio prijaviti radi zabave. Nemam omiljenog člana žirija svi su mi podjednako dragi. To je kao da pitate mamu koje joj je najdraže od četvero djece. Nisam se pripremao za supertalent, već mi je praćenje sporta hobi od sedme godine."

Sa sedam godina je počeo svoju nogometnu karijeru u Bubamari. Otad je promijenio dva kluba, NK Prečko i NK Rudeš, sada čeka neku bolju ponudu. Najviše bi volio u Dinamo, za koji navija. Za 5 godina bi htio biti golman u Barceloni, ali bio bi jako zadovoljan da bude i u Dinamu. 

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju