B Residence plesna je skupina koja dolazi iz Zagreba. Oni plešu hip hop, jazz i funk, a za polufinale spremaju show!

Oni će donijeti pravo plesno osvježenje na pozornicu Supertalenta. Na audicijskom su se nastupu predstavili sa hip hop točkom koju su odlično odradili, a B Residence za polufinale spremaju još bolju točku. 


 

U ekipi koja je na Supertalentu njih je 14, a u plesnom klubu 40-ak u rasponu od 17 do 31 godine. Uvijek pokušavaju donijeti nove revolucionarne ideje u svoje plesne rutine.

Bili su dio mnogih projekata, uključujući flash mob, glazbene spotove, TV spotove, a oni su i službeni plesači košarkaškog kluba Cibona, kao i Zagrebačkog rukometnog kluba.  

Usredotočeni su na prijateljstvo, promicanje zdravog načina života i poticanje svakog člana njihove grupe da stvori i osmisli nove poteze na plesnom podiju. Treniraju minimalno tri puta tjedno, a po potrebi i više

''Mi bi se izdvojili po našoj karizmi koja zrači iz nas kada plešemo. Svi to prepoznaju. Ta kohezija koja postoji kod nas i izvan treninga definitivno se vidi na nastupima. Vidi se da svi plešu kao jedno, da imaju istu energiju, želju i volju za plesom’’, poručili su. 

Za Supertalent točku pripremali su se intenzivnim treninzima u želji da izvedu što bolje na pozornici, hoće li uspjeti u tom naumu ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u finale, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju