Patrick Dempsey prepustio se strastima

Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija vraća se na male ekrane. Gledatelji će tako imati priliku vidjeti kako će Patrick Dempsey pokušati osvojiti prekrasnu Michelle Monaghan u filmu "Kako ukrasti nevjestu".

Patrick Dempsey utjelovio je lik Toma, zgodnog i uspješnog muškarca koji ima sreće sa ženama. Tom zna da se uvijek može osloniti na Hannu, svoju dražesnu prijateljicu i jedinu konstantu u životu koju glumi Michelle Monaghan.

 

Sve je savršeno posloženo dok Hannah ne ode u Škotsku na šestotjedni poslovni put. Tom tada shvati koliko mu je život prazan bez nje i odluči je zaprositi kad se vrati. Zato ga i zaprepaste njezine zaruke sa zgodnim i bogatim Škotom zbog kojeg će se preseliti. 

Kad Hannah zamoli Toma da joj bude "kuma" on nevoljko pristane preuzeti tu ulogu, ali samo zato što je želi zavesti i spriječiti vjenčanje prije nego što bude prekasno. 

Zanimljivo je napomenuti da je Dempsey u sceni gdje mora žonglirati s tanjurima zapravo žonglirao, a tu vještinu je izbrusio u mladim danima, kada je radio kao ulični zabavljač.

Film "Kako ukrasti nevjestu" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju