''Ništa osobno, ali ovo je bila skrivena kamera!''

Paola Valić Bekić radila je do sada brojne intervjue za IN magazin, i te razgovore su gledatelji već imali priliku vidjeti, no što njeni gosti, sugovornici nisu u trenutku davanja intervjua znali – jest da će se naći i u nekoj neuobičajenoj situaciji, odnosno da će biti žrtva skrivene kamere...

Tako je naime nastao i sjajan materijal za rubriku ''Ništa osobno'' koju gledatelji imaju priliku pratiti od ponedjeljka 5. listopada u IN magazinu na Novoj TV.

''Ništa osobno, ali ovo je bila skrivena kamera!'', rečenica je koju će Paola prvi puta izgovoriti Ivan Dečaku iz skupine Vatra.

''Ovo je bilo jedno luuudo putovanje, vrlo zahtjevno - najteži i najljepši projekt istovremeno zato što je trebalo sve javne ličnosti, nerijetko čak i kolege i prijatelje, ‘dignuti na foru’ i pripaziti da me ne provale. Uživala sam, ali ponekad sam bila i u stresu jer sam htjela da sve ispadne zaista onako kako sam planirala. Ovakav format je vrlo zahtjevan jer uključuje više vještina, te osim one klasične voditeljske, morala sam glumiti i ostati uvjerljiva, a to nije nimalo lako. Dobro smo se zabavljali i smijali snimajući za ovu rubriku'', izjavila je Paola Valić Bekić koja se zahvaljuje svim sugovornicima koji su odvojili vrijeme ‘ za jedan sasvim običan intervju’, ali i svim kolegama iz produkcije koji su bili uključeni u ovaj projekt- kamermani, tonci, asistenti također su imali svoje uloge na snimanjima. 

Vjerujemo da su joj do sada već svi i oprostili, no kako su naše zvijezde reagirale kad su saznale da se radi o skrivenoj kameri, te koga je to sve Paola iznenadila i pomalo šokirala, pratite u ''Ništa osobno'' od ponedjeljka, 5. listopada u IN magazinu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju