"Mogla sam osjetiti njihove riječi i to me je oduševilo" - reklaje Nina Martina.

Nina Martina Korbar je 28-godišnjakinja iz Zagreba koja je oduvijek muku mučila s viškom kilograma. Zbog toga joj u osnovnoj i srednjoj školi nije bilo lako, a iz tog perioda pamti puno bolnih trenutaka. Supertalent joj je omogućio da pokaže ono što je dugo godina skrivala: "Odlučila sam se prijaviti na Supertalent jer sam napokon dovoljno samouvjerena i jer je glazba moj najveći i najljepši talent.", otkrila je. 

"Pripremala sam se oko 2 tjedna, a primarno mi je bilo da nakon nastupa ja osobno budem ponosna i zadovoljna jer sam sama sebi najveći kritičar u ovakvim situacijama. Na pozornici sam bila malo nervozna, čak više nego sam mislila, ali sam se počela opuštati kad sam krenula pjevati. Zadovoljna sam sa nastupom, mislim da je bio super i da imam prostora u idućem nastupu pokazati još više.", rekla je Nina Martina nakon nastupa.

Ova talentirana djevojka iza sebe ima zanimljiv život, s 21 godinu otišla je na dva mjeseca volontirati u Brazil kako bi pomogla siromašnoj i nezbrinutoj djeci. To ju je iskustvo promijenilo jer je shvatila koliko vrijedi, bez obzira na višak kilograma. No, i dalje nije imala dovoljno samopouzdanja da bude ono što je oduvijek htjela biti – pjevačica. Pohađala je glazbenu školu, ali kilaža ju je, otkriva, uvijek kočila. Odlučila je prvo to riješiti, a onda krenuti u glazbenu karijeru. Nakon što je smršavila više od 60 kg, što nije bilo lako, postala je puno samopouzdanija i sretnija. 

 

 

"Nakon nastupa sam bila jako sretna i emotivna. Iskreno, ne znam kako vam točno opisati svoje emocije jer ih je bilo puno. Od strane žirija sam dobila toliko lijepe komentare da sam ostala zatečena. Ono što me dodatno iznenadilo su pozitivna energija i iskreno iznenađenje sa mojim glasom i nastupom. Mogla sam osjetiti njihove riječi i to me je oduševilo. Martinu poznajem dosta dugo, pa mi je ona drugačije draga, ali i ostali su mi simpatični, svatko ima svoju ulogu i svidio mi se njihov nastup prema meni na samoj audiciji.", rekla je Nina Martina.
 

 

 

Svaki vrhunski pjevač ima nekog uzora u glazbenom svijetu prema kojem širi svoje pjevačke ambicije i razvija talent, pa nam je tako Nina Martina otkrila da ima više uzora.

"Ne gledam osobu cjelovito kao uzor već neke stvari, postupke, reakcije ili riječi koje me oduševe kod ljudi, volim ih memorirati i aspiriram ih, onda se tako i ponašati u određenim situacijama i motivirati samu sebe. Imam sreću da sam okružena sa prekrasnim ljudima u svom životu od kojih puno učim i s njima rastem. Kad pričamo o glazbi, mislim da je apsolutno najveća pjevačica svih vremena bila Whitney Houston jer način na koji je ona pjevala, igrala se sa glasom, prenosila pjesme, kako je komunicirala sa publikom, to je svjetsko čudo. Tako da, iz aspekta glazbe, Whitney mi je najveći uzor.", reklaje Nina Martina.

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju