Najmlađi ovogodišnji natjecatelj Survivora

Nikola Renić student je sociologije i kao svoju najveću kvalitetu izdvaja to što zna s ljudima. Smatra da je uloga vođe plemena puno veće breme nego što je prednost. Kao najveće izazove izdvaja hranu i vrućinu, a hrana će mu najviše nedostajati. U svoje bi pleme kao pojačanje pozvao Marka Perkovića Thompsona. Za sebe kaže da je tvrdoglav i smatra da ga je život pripremio za Survivor.


Nikola Renić dolazi iz Zagreba, a podrijetlom je iz Imotske krajine i Hercegovine. Student je sociologije, a u slobodno vrijeme angažiran je kao animator u oratoriju. Ljubitelj je brojnih fizičkih aktivnosti, s naglaskom na odbojku na pijesku i planinarenje. Pred ulaskom u Survivor, Nikola osjeća mir, premda shvaća da nije potpuno svjestan što ga čeka.

Poticaj za prijavu stigao je od njegovih prijatelja i obitelji koji su ga godinama uvjeravali da je ova emisija stvorena za njega. Odlučio se prepustiti njihovim riječima nakon što su ga dvije prijateljice prijavile u show. Najviše ga brine kako će izgledati nakon što napusti show, s obzirom na to da je već sada prilično mršav, no vjeruje da će se snaći u izazovima koji su pred njim.


„Mislim da su najvažnije socijalne vještine i sposobnosti na poligonu, a koliko sam dobar u jednom i u drugom to ćete vidjeti“. Više o Martini pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju