U svoje bi pleme pozvala Beara Gryllsa

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Martina Fudurić natjecateljica je nove sezone Survivora. Za sebe kaže da je uporna, izdržljiva i hrabra. Avanturističkog je duha i voli prirodu i druženje zbog čega smatra da je Survivor show baš za nju. Kao najveće izazove izdvaja glad i hladnoću, a najviše će joj nedostajati hrana – posebno čokolada.

Martina je rodom je iz Belavića, malog sela u blizini Karlovca, a trenutno živi i radi u Zagrebu. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu, a trenutno je posvećena doktorskom studiju i svom poslu učiteljice tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnoj školi za učenike s teškoćama u razvoju. Za Martinu su hobiji poput planinarenja, trčanja, plivanja i vožnje biciklom neizostavan dio života jer je uvijek u pokretu. Bez obzira na pobjedu, uvjerena je da će Survivor promijeniti njezin život i nada se da će iz emisije izaći samopouzdanija, hrabrija i jača.


"Emocije su mi izmiješane, osjećam i uzbuđenje i strah. Očekujem da ću naučiti nešto novo o sebi, pomaknuti granice svoje izdržljivosti, steći nova iskustva i najviše od svega nadam se da ću se zabaviti. Nekako već duže vrijeme boravim u komfor zoni i Survivor vidim kao priliku da me malo 'uzdrma'". Više o Martini pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju