„Ne znam prati li ovo Hanka Paldum, ako prati mislim da će žena zbilja biti oduševljena!“

Iako ga mnogi smatraju starijim Nikola ima 18 godina i dolazi iz Ploča. Puno vremena provodi na društvenim mrežama, a svoje obrade pjesama najčešće objavljuje na YouTube i dalje dijeli na društvenim mrežama.

Po dolasku na pozornicu kratko se predstavio i najavio da će pjevati pjesmu Hanke Paldum „Mojoj majci“, a Martinu je pored toga zanimalo i koliko ima godina. Svi prisutni iznenadili su se odgovoru, ali još veće iznenađenje uslijedilo je kad je Nikola počeo pjevati.

Od prvog trenutka dao je naslutiti da ovo neće biti uobičajena izvedba. Započeo je a capella dijelom, a zatim uz zanimljivu matricu nastavio osvajati žiri i publiku. Iako je pred nastup rekao da nikad veću tremu nije osjetio to se na nastupu uopće nije primijetilo.

Emocije u studiju mogle su se opipati. Žiri je uživao, dok su mnogi u publici brisali suze. Nije bilo osobe koju Nikola nije dotaknuo svojim glasom i emocijama pretočenim u pjesmu. „Jednostavno ovaj sevdah nisam očekivala da tako izvodiš. Ovo je bilo na razini puno odraslijih i ozbiljnijih pjevača nego što si se ti tu skromno predstavio. Ne znam prati li Hanka, ako prati mislim da će žena biti zbilja oduševljena“, istaknula je Maja.

I drugi članovi žirija bili su jednako oduševljeni: „Ja se moram prvo osvrnuti na tvoj unutarnji metronom koji je nevjerojatan. Jer tko god je pjevao uz matricu, pogotovo kakvu si ti imao večeras, zna koliko je teško pjevati s nekim razumijevanjem i osjećajima, a pogoditi apsolutno svaki upad. Ovaj a capella dio je bio nevjerojatan. Da si intonaciju izvadio iz onog malog komadića na početku je nevjerojatno. I da si tako lijepo refren razvio sa svojim glasovima nemam što drugo reći nego – nevjerojatno!“, objasnio je Fabijan.


Martini se strašno svidjelo „s kojom lakoćom izvodiš ovu cijelu melizmatiku karakterističnu za sevdah. Ja bih voljela ti savjetovati da se okušaš malo i u r'n'b-u jer je on zapravo po tim frljama vrlo sličan, on je i emotivan, ali je drugo podneblje.“ Davoru se izvedba svidjela, a rekao je da scenske pokrete neće komentirati.

Od završetka nedjeljnog nastupa ne prestaju se redati pozitivne reakcije na Nikolin nastup. „Da se naježiš kako je odlično otpjevao pjesmu“, „Blago majci koja te rodi“, „Dugo već se nije ovakvo nešto čulo“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Nikola Batinović dolazi iz Ploča, a pjevati je počeo sa šest godina na jednoj školskoj priredbi. Cijela mu se obitelj bavi glazbom. Otac i sestra su u klapi, pa kad se nađu na obiteljskim okupljanjima pjevaju i nazivaju se klapom Batinović. Na početku je nastupao sa sestrom po restoranima, no sada gaže radi sam i nastupa kao DJ na proslavama.

 

@supertalent Oni su Davorov zlatni gumb🥳💪🏼!! #SupertalentHR #Supertalent #gottalent #audicije #fyp #foryou ♬ Black Mayo Jus Know bryansanon - Bryansanon

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju