Domišljato ili degutantno, prosudite sami

Film "Herkul" snimljen je 2014. godine prema grafičkom romanu "Herkul – Trakijski ratovi". Glavna uloga pripala je neodoljivog Dwayneu Johnsonu koji ulogom u ovom filmu zasigurno mami uzdahe žena diljem svijeta.

Zanimljiva je činjenica da je Johnsonova brada u filmu napravljena ni više ni manje nego od stidnih dlaka s testisa jaka (vrsta krupnog goveda izgledom slična bizonu koja živi na visoravnima Tibeta). Dlaka te životinje vrlo je fina, ali i vrlo skupa.

Kako bi se pripremio za ulogu, holivudski je glumac naporno trenirao osam mjeseci. Izjavio je kako se potpuno izolirao i živio poput redovnika. Cilj mu je bio potpuno se transformirati i uživjeti u lik, jednostavno nestati u njemu. Na pitanje bi li to sve psihički i fizički ponovio, bez razmišljanja je odgovorio da bi čak i dvaput ako treba.

Dwayne Johnson je zaradio nevjerojatnih 12 milijuna dolara za ulogu u filmu ‘Herkul’.

Svi glumci u fimu govore britanskim naglaskom izuzev Dwaynea Johnsona koji govori engleski s američkim naglaskom.

Uloga Herkulove žene pripala je zgodnoj Irini Shayk.

Herkul (Dwayne Johnson) je sin boga Zeusa koji ima nadljudsku snagu, ali osjeća patnje običnih smrtnika. Nakon izvršenja mukotrpnih zadataka i gubitka obitelji, Herkul je okrenuo leđa bogovima i pronašao utjehu u krvavoj borbi. Tijekom godina, zbližio se sa šest muškaraca i žena sličnih njemu, koje povezuje ljubav prema borbi i opasnosti od smrti. Kada zlobni vojskovođa zaprijeti kraljevini Trakiji, njezin očajan kralj obrati se Herkulu i njegovoj bandi plaćenika da uspostave mir. Herkul sada mora ponovno prizvati svu snagu zbog koje je postao legendom…

Kako je sve izgledalo iza kulisa pogledajte u videu:

Avanturistički film "Herkul" ne propustite ove subote na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju