Najboljih 12 koji su oduševili publiku i žiri Supertalenta pokušat će doći do pobjede - nije to lak put!

Nakon šest audicijskih i šest polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz petu sezonu Supertalenta, večeras gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica showa.

Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada! Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede.

Osim laskave titule pobjednika pete sezone showa, natjecatelj koji izbori pobjedu osvojit će i vrijednih 200 tisuća kuna.

Najveća konkurencija bit će među plesačima od kojih će se za pobjedu boriti Step boys, koji su izvedbom inspiriranom filmom Matrix sve ostavili bez daha.

Plesna skupina Ritam zona koji su se u polufinalnu pojavili kao mali Avatari i svojom dubokom porukom o zajedništvu, očuvanju prirode i ljubavi osigurali si prolaz u finale. 

Plesna skupina Atomi iz Goričana broji četiri člana i jednu članicu koji potpuno samostalno izrađuju svjetleće kostime, osmišljavaju koreografiju i organiziraju sve što im je potrebno za nastup, a svojom vještinom ostavili su sve prisutne bez teksta.

Plesani, ali i ljubavni partneri Emil i Mateja pokupili su ogromne simpatije žirija i gledatelja, a izveli su točku kakve se ne bi postidjela ni najveća svjetska kazališta.

Prijatelji Nina i Marin donijeli su nešto sasvim novo u show svojom plesnom koreografijom u vodi.

Od pjevača u finalu vidjet ćemo najmlađeg, ali i najvećeg Mišinog obožavatelja, Gabrijela Čačića, Antoniu Doru Pleško koja će proživjeti svoje drugo finale, Pavla Anića koji je svojim nastupom i izvedbom sevdaha do suza dirnuo čak i one koji ne slušaju taj žanr glazbe te Sestre Ramljak koje su toliko emotivno proživjele svoju izvedbu ne ostavivši nikoga ravnodušnim. 

Virtuoz Martin Kutnar koji je postao prvi finalist nadmašio je sebe u polufinalnoj emisiji, a hoće li tako biti i u finalu, ostaje nam za vidjeti.

Sjajni dečki iz Međimurja, Scifidelity Orchestra rasplesali su studio svojim sjajnim mash-upovima, a neki članovi žirija odlučili su čak preseliti se u njihov grad.

Slovenski dvojac poznat pod imenom Flipping art, Luka Avguštin i Timotej Nuč doslovno su letjeli po pozornici Supertalenta! U polufinalu skakali s podesta visokog dva i pol metra te otkrili da za finale pripremaju još atraktivnije i opasnije trikove.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju