Pjevači, plesači, akrobati i ljubavni parovi samo su dio onoga što donosi večerašnja epizoda Supertalenta!

Večeras ćemo na pozornici Supertalenta vidjeti kandidate koji će se svojom vještinom pokušati izboriti za nastavak natjecanja u najpoznatijem i najgledanijem talent showu.

RiS davce centar plesna je skupina koja dolazi iz Rijeke pod voditeljskom palicom Ivone Brnelić. Na Supertalentu došlo je njih 21 što je sasvim dovoljan razlog da je zabava neizostavna.

Trkovi s kartama uvijek su zanimljivi, a kada ih izvodi netko mlađeg uzrasta zabava je zagarantirana. Daniel Đogaš dolazi iz Splita i za sebe kaže da je mađioničar. Sam je naučio trikove, gledao ih je, proučavao i pokušavao dok ne uspije. Sada mu treba samo dan, dva da svlada pojedini od njih.

Supertalent pozornica mjesto je događaja gdje će kandidat Dominik Kranjčec prvi puta u svom životu zapjevati na mikrofon! On dolazi iz mjesta Mihovljan u Krapinsko-zagorskoj županiji, a svakodnevno vježba i usavršava pjevanje kojim se bavi amaterski.

Dominik će se na pozornici predstaviti pjesmom Rajka Suhodolčana ''Pod brajde'' i kaže kako je prisutna mala trema. ''Pošto sam Zagorec mora biti zagorska pjesma'', duhovito je komentirao.

Joseandres Džerekarac, mladić neuobičajenog imena, rekao nam je da je ime dobio po liku iz sapunice ''Marisol'' te da potječe iz mnogobrojne obitelji kojoj je glazba bila pokretač.

''Moj životni cilj je postati poznati pjevač. To mi je san i cilj od djetinjstva'', poručuje Joseandres koji će u prvoj emisiji šeste sezone Supertalenta izvesti pjesmu Parnog valjka.

Pjevačkim talentom predstavit će se i prelijepa Iva Augustinović koju je ljubav prema glazbi odvela u Graz, a za majstorije taekwondoua na pozornici Supertalenta bit će zaslužan Belmin Osmanbegović.

Mario Guberina, Šibenčanin i virtuoz na klaviru, večeras će nas zapanjiti svojim umijećem, ali i karizmom. 

Informatičar iz Varaždina, Mladen Fajferić, nastupit će s glazbenom točkom. Kaže kako očekivanja od žirija nema i dodaje da će oni najbolje procijeniti. Međutim, ima poruku za jednu članicu. ''Maja Šuput me podsjeća na Tatjanu Matejaš Tajči, čak sam mislio da je to ona'', rekao je.

Blanka CasaBlanka Androšević i njezin plesni, ali i ljubavni partner Emilien imaju priču vrijednu filmskog scenarija koju doznajte ovdje!

Ne propustite prvu epizodu Supertalenta večeras u 20 sati na Novoj TV i doznajte koja nas iznenađenja očekuju u novoj sezoni!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju