Bogato životno iskustvo njegova je inspiracija

U policijskom trileru "Ničiji sin", Jonathan (Channing Tatum) je policajac  koji se upleo preko glave kada mu je dodijeljeno ponovno otvaranje slučaja dvostrukog ubojstva u njegovoj četvrti Queens. Dok Jonathan dublje kopa po zadatku, izlazi na vidjelo mračna tajna o slučaju koja prijeti uništiti njegov život i obitelj.

Redatelj ovog filma je slavni Dito Montiel. On se često oslanja na vlastita iskustva iz djetinjstva i tinejdžerskih godina, a ni ovaj film nije iznimka. Ovoga je puta inspiracija bila četvrt Queens u kojem je Montiel provodio mnogo vremena družeći se s prijateljem. Okolina baš i nije bila primjerena za 14-godišnjake jer su bili okruženi ovisnicima o alkoholu i narkoticima.

 

Montiela je posebno inspirirao događaj s jednim 18-godišnjim ovisnikom Hankyjem koji ih je uvijek zastrašivao svojim izbezumljenim izgledom. Njega su jednoga dana ubili, a Montiel ne može zaboraviti osjećaj radovanja u tom trenutku. Nikoga nije bilo briga za Hankyja i zapravo je svima bilo drago što ga više nema. 

U filmu "Ničiji sin" nekoliko se puta ponavlja upravo ta rečenica - "nikoga nije briga" čime on želi prikazati da su svi ljudi u svijetu maleni i da "svijet" nije briga za njihove probleme i život. 

Film "Ničiji sin" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju