Chris Rock i Adam Sandler rame uz rame nasmijavat će vas u ovoj hit-komediji

Lenny (Adam Sandler) se s obitelji vratio u gradić gdje su on i njegovi prijatelji odrasli. Ovoga puta, starci će biti ti koji će naučiti neke nove lekcije od vlastite djece, i to na dan koji je već tradicionalno prepun iznenađenja – posljednji dan škole prije ljetnih praznika!

Jedna od uloga u ovoj urnebesnoj komediji trebala je pripasti Robu Schenideru. U hilovudskim se krugovima govorilo da je glumac odbio ulogu zbog žestokog sukoba sa Adamom Sandlerom. No, oba glumca opovrgnula su te glasine, a Schneider je objasnio da je ulogu morao odbii jer u trenucima snimanja filma očekivao rođenje djeteta.

Adam Sandler, koji je u ovom filmu utjelovio Lennyja, vlasnik je uspješne produkcijske kompanije „Happy Madison“. Sandler je ime svojoj tvrtci dao prema svojim najdražim filmovima – „Happy Gilmore“ i „Billy Madison“.

Osim Adama Sandlera, u filmu „Starci 2“ pojavljuje se još jedan komičar, a to je legendarni Chris Rock. Da je Rock zaista urnebesan dokazuje i činjenica ga je poznati američki časopis Entertainment Weekly proglasio najsmješnijom osobom u Americi. Sam Rock rekao je da njegov idol Eddie Murphy koji ga je i uveo u svijet stand-up komedije. Chris Rock je jedno vrijeme držao svjetski rekord jer je njegovom stand-up nastupu prisustvovalo skoro 16 tisuća ljudi.

Film "Starci 2" ne propustite pogledati u petak navečer na Novoj TV! VIše filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju