"Često vježbam plesne pokrete, možete me vidjeti u Zagrebu kao uličnog performera"

Nevin Augustine osvojio je žiri Supertalenta, više motivacijskim govorom nego li plesom. Ovaj plesač dolazi iz Indije, a trenutno živi u Hrvatskoj sa suprugom Marijom koja mu je bila i podrška na Supertalentu. "Došao sam na Supertalent kako bi sebe, svoje roditelje i prijatelje učinio ponosnima. Htio bih i ovdje u Hrvatskoj steći jednu razinu popularnosti kao što to imam u svom rodnom gradu Kochi, u Indiji."

Nevin oduvijek voli ples jer ga on puni srećom, a prazni od boli. Samostalno uči plesati breakdance, a svoj plesni stil bi opisao kao kombinaciju funky dancea, hip-hopa i indian dancea.

"Često vježbam plesne pokrete, možete me vidjeti u Zagrebu kao uličnog performera. Janko mi je čak i rekao da me vidio jednom kako plešem u Zagrebu na ulici, na pozornici Supertalenta sam bio jako nervozan i mislim da sam mogao plesati puno bolje. Martina mi se jako svidjela jer me jako puno ispitivala o mom životu u Indiji" - otkrio nam je Nevin kojega na Facebooku prati više od 47.000 ljudi, a na Instagramu ima 26.000 pratitelja.

 

 

 Sa 17 godina Nevin se počeo školovati za pomorca, a s 18 godina dobio je prvi posao na brodu gdje je radio osam godina. Na brodu mu se dogodila teška nesreća u kojoj je zadobio oštećenja mozga, a privremeno je izgubio sposobnost hodanja i pričanja. U to vrijeme bio je depresivan i razmišljao je o samoubojstvu, što je otkrio i na samoj audiciji u kojoj je ispričao priču o tome kako mu je nepoznati čovjek pomogao. U Indiji se bavio glumom, plesom i javnim govorom te tvrdi da je u svom gradu celebrity.

 Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju