Pročitajte kako je izgledalo jedno od najstrašnijih snimanja vratolomija koje ovaj glumac sam izvodi!

Bez ikakvih specijalnih efekata Tom Cruise je sam izveo upečatljivu scenu na avionu, u kojoj je bio na impresivnoj visini od 1524 metra. Obzirom na jak vjetar, Cruiseu je bilo teško snimiti scenu s otvorenim očima. Zbog toga su za njega napravljene posebne leće koje su mu pokrivale cijelu očnu jabučicu.

U osmom pokušaju uspješno su snimili ovu zahtjevnu scenu. Sam je izveo i sve vozačke vratolomije i to na razini profesionalnog kaskadera.

S obzirom na to da Cruise ima pilotsku dozvolu, želio je okusiti kako je to biti na krilu aviona odnosno izvan same letjelice. Redatelj Christopher McQuarrie bio je zabrinut oko samog izvođenja scene, no glumac je bio uporan.

Dok je visio s krila aviona u tijelo ga je pogodilo malo šljunka. Cruise je mislio kako je ozbiljno ozlijeđen te se bojao pogledati koliko je teške njegova ozljeda. Izjavio je da je bol bila neizdrživa.

Tijekom snimanja filma holivudski je glumac bio ozlijeđen čak 6 puta, a za potrebe snimanja scene pod vodom Cruise je bez zraka mogao čak punih 6 minuta.

Nakon što je agencija IMF raspuštena, Ethan (Tom Cruise) i njegov tim obračunavaju se s mrežom vještih specijalnih agenata poznatom kao The Syndicate. Ovi operativci odlučni su u stvaranju novog svjetskog poretka kroz niz terorističkih napada. Ethan okuplja svoj tim i udružuje snage s bivšom britanskom agenticom Ilsom Faust (Rebecca Ferguson) u najopasnijoj misiji dosad.

Film 'Nemoguća misija 5', pravu poslasticu za ljubitelje akcije, ne propustite ove subote na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju