Kandidati koji su zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent u finalnom izdanju!

 v

Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinala te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali prilike upoznati, u nedjelju 18. prosinca gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica devete sezone Supertalenta!


Konkurencija je neumoljiva, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent u finalnom izdanju showa koje se ne propušta.

Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati će dati sve od sebe da uvjere gledatelje kako baš oni zaslužuju odnijeti pobjedu, a samo će jedan od njih kući ponijeti vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Magične trikove i pomoćnicu Bjelku ponovno će na pozornicu Supertalenta donijeti Magic Leon. U finalu ćemo vidjeti rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji. „Dosadašnji nastupi na Supertalentu bili su dio priče čiji ćete vrhunac i rasplet imati prilike vidjeti u finalnoj točki. Bjelka i ja priredit ćemo vam pravi show, ali nećemo biti sami... Hmmm...tko će još nastupiti s nama, saznajte u nedjelju“, najavio je tajanstveni Leon koji za finale priprema uzbudljivo iznenađenje.

U finalu će nastupiti i talentirani plesači na šipci Ivo i Mia koji su svojim domišljatim koreografijama na svjetskom novu izazvali veliko oduševljenje među članovima žirija i publikom. Marljivo rade na novim pokretima i koreografiji, a ovoga puta imaju i poseban cilj. „Ovim ćemo nastupom sjediniti audiciju i polufinale i zaokružiti našu priču i poruku koju želimo poslati. Cilj nam je, kao i uvijek, da osjetite preko malih ekrana“, otkrili su Ivo i Mia.

Stara znanica u Supertalentu Ira Đerić Hasanac priprema posve novi spektakl za veliko finale. „Pripremam potpuno drugačiji nastup od dosadašnjih koreografija. Svakako će biti interesantno“, poručila je gledateljima. Prisjetimo se kako je Ira u polufinalu pokretima ispričala svoj plesni put.

Tko će od dvanaest najboljih zasjati u punom sjaju i osvojiti srca gledatelja doznajte ove nedjelje na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju