Možda nije pravi remake, ali je zasigurno ostvario uspjeh

"Nespojivi" redatelja Neila Burgera remake je francuskog filma "Nedodirljivi" iz 2011. Ipak, brojni filmski znalci slažu se da nije riječ o pravo remakeu. "Nespojivi" se smatra zabavnim i toplim filmom koji se u pojedinim dijelovima bavi itekako ozbiljnim temama.

Brojne je pohvale dobio zahvaljujući glavnim glumcima koji su se odlično snašli u ulogama i odradili sjajan posao. Glavna je zvijezda Kevin Hart koji ima ulogu crnog bivšeg zatvorenika Della. Dell je snalažljiv i zbog toga se nađe u "viskom društvu", a Hartu je ovo bila ozbiljnija i konkretnija uloga od onih u kojima ga je publika inače naviknula gledati. 

Bryan Cranston izvrstan je u ulozi nesretnog superuspješnog miljunera Phillipa. On i Hart pokazali su se kao jako dobar duo te zbog toga humoristični dijalozi i poneke "akcijske" scene ostavljaju odličan utisak.

 

Nicole Kidman imala je pomalo sporednu ulogu, ali unatoč tome nije prošla nezamijećeno. Ona je ulogu, kao i uvijek, odigrala vrhunski i profesionalno.

Zašto je film "Nespojivi" toliko hvaljen doznajte u utorak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju