Hoće li se uspjeti izvući iz mnoštva neprilika?

'Sve za lovu' akcijska je komedija nastala prema istoimenoj knjizi iz 1994. godine autorice Janet Evanovich. Evanovich je objavila 24 novele o junakinji Stephanie Plum, a posljednja je izašla 2013. godine.

Izjavila je da je Katherine Heigl savršena glumica za ovu ulogu te kako kada danas piše o liku Stephanie Plum, zamišlja Katherino lice. Glumica Katherine Heigl u cijelom je filmu nosila periku kako bi što više sličila liku iz knjige.

 

Nakon što izgubi posao, djevojka iz Jerseya, Stephanie Plum, je totalno švorc. U potrazi za poslom rečeno joj je da njezin bratić treba nekoga da mu pomogne raditi u uredu. No, na novom poslu događaju se svakakve neprilike koje ju dovode u lošu situaciju. Pokušava pronaći nekoga tko može dokazati njezinu nevinost, ali problem je u tome što nedugo nakon sastanka s njima, svi budu ubijeni ili napadnuti. .

 

Glumačku postavu uz Heigl čine i Jason O'Mara, Daniel Sunjata i Debra Monk. Svi su od njih glumili u epizodama popularne serije 'Grey's Anatomy'. Mnogi komediju 'Sve za lovu' uspoređuju s filmom 'Lovac na glave', a ima li sličnosti među njima, pogledajte u videu i prosudite sami.

Film 'Sve za lovu' ne propustite u utorak na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju