Četiri najbolje prijateljice s jednim parom traperica u potrazi za novim avanturama.

Četiri prijateljice Tibby (Amber Tamblyn), Bridget (Blake Lively), Lenu (Alexis Bledel) i Carmen (America Ferrera) skuju plan kako će ostati u kontaktu unatoč razdvojenosti tijekom cijelog ljeta. Plan je da djevojke jedna drugoj šalju rabljene traperice koje nekim čudom sjajno stoje svakoj od njih, unatoč različitoj građi tijela. Svaka od njih imat će hlače dva tjedna, a onda ih treba poslati dalje. Tijekom ljeta te hlače će biti simbol potpore koju pružaju jedna drugoj.

Četiri sjajne glumice koje se pojavljuju u glavnim ulogama otprije su poznate po uspješnim televizijskim serijama. Blake Lively proslavila se ulogom u popularnoj seriji 'Tračerica', dok Alexis Bledel najbolje pamtimo po seriji 'Gilmorice'. Također, America Ferrera osvojila je srca obožavatelja ulogom u seriji 'Ružna Betty', a u glavnoj ulozi dramske serije 'Dodir s neba' pojavila se Amber Tabblyn.

Iako je od cijele četvorke Bridget najstarija, u stvarnosti je Blake Lively nekoliko godina mlađa od ostalih glumica. Zanimljivo je da se glumačkoj ekipi pridružio i otac Blake Lively koji je i u filmu zadržao istu ulogu glumeći oca mlade Bridget.

Djevojke u filmu prolaze kroz razne avanture, a i sama Alexis Bledel je u pripremi za film prošla razne treninge u ljetnom kampu kako bi naučila roniti i voziti Vespu, a pohađala je i lekcije za crtanje.

Traperice u filmu simboliziraju međusobno zajedništvo djevojaka i podršku na koju svaka od njih može računati, a odlično stoje svakoj od njih unatoč različitoj građi tijela. Traperice koje djevojke nose u filmu nose potpis poznatog brenda Levi's.

O povezanosti djevojaka na setu svjedoči i njihovo prijateljstvo u stvarnom životu. Nakon snimanja filma, glumice su ostale u dobrim odnosima, a to potvrđuje i činjenica da ih je Blake Lively nazvala 'neslužbenim kumama' svoje kćeri.

 

Film 'Čarobne hlače' ne propustite gledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju