Neke ćemo imati priliku vidjeti već sljedeću nedjelju, dok druge možda sljedeće godine...

Imali smo akrobacije od kojih smo ostali u šoku, veliki glas male djevojčice, plesne koreografije koje su fascinirale i divu koja ne zna da to jest…

Koji vam je zlatni gumb najdraži?

glasova:

U prvoj audicijskoj emisiji pao je i prvi zlatni gumb ovosezonskog Supertalenta! Konfete su letjele po akrobatskoj skupini iz Slovenije Dunking Devils.

Voditelje Igora Mešina i Renea Bitorajca, koji su pritisnuli zlatni gumb, ali jednako tako i sve prisutne impresionirala je njihova točka akrobatske košarke i vratolomija.

Iako su u polufinalu donijeli pregršt adrenalina to im nije bilo dovoljno za prolazak u finale Supertalenta.

U liku predivne i skromne Elene Brnić Supertalent je dobio i drugog zlatnog kandidata. Ona je svojim anđeoskim glasom fascinirala žiri te na kraju zahvaljujući Maji osvojila zlatni gumb i plasirala se direktno u polufinale.

U četvrtoj polufinalnoj emisiji Elena Brnić, djevojčica s anđeoskim glasom nastupila je s pjesmom Jessie J. 'Flashlight' te se lansirala u finale showa!

Treći zlatni gumb šeste sezone Supertalenta je plesna skupina Modus, a direktno u polufinale poslala ih je Martina Tomčić koju je oduševila njihova show koreografija.

Nastupili su prvoj polufinalnoj emisiji, međutim nisu se plasirali u finale.

Adna Šestić također je osigurala je svoju ulaznicu u polufinale Supertalenta. Njezin nastup najviše je oduševio Janka koji je bez razmišljanja stisnuo zlatni gumb te ju tako direktno poslao u polufinale showa, a publika ju je u finale!

Zamislite trenutak kad na pozornicu Supertalenta izađe njih 62! Na njihov talent i uvježbanost nije ostao imun Davor Bilman koji je pritiskom zlatnog gumba Plesni klub Dance Queen plasirao među polufinaliste šeste sezone Supertlaneta!

U polufinalu osvojili su najveći broj glasova gledatelja te se tako direktno plasirali u finale showa.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju