Natjecanje za polufinale odvit će se u subotu, a nedjelja je rezervirana za nikad napetije finale!

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' došao je gotovo do same završnice, a ovoga vikenda kandidate očekuju posljednji izazovi koji će odrediti ishod ovogodišnje sezone. U subotu ćemo tako vidjeti natjecanje za polufinale, dok je nedjelja rezervirana za nikad napetije finale u kojemu će se igrati posljednja igra za najvažniju nagradu dosad – pobjedu.

Natjecanje je neizvjesno i svatko ima priliku pobijediti, no osim brojnih faktora poput fizičke spreme, preciznosti i sreće, na putu do finala natjecateljima će se naći porota koju čine kandidati koji su nedavno napustili natjecanje. Jedan kandidat iz svakog plemena na temelju najboljih rezultata na poligonu automatski će se plasirati u finale, dok će drugog finalista birati upravo porota koja će svojim pitanjima nekome olakšati, a nekome pomrsiti planove na putu do finala. Polufinalisti mogu utjecati na svoj performans u posljednjim izazovima, no ono na što nemaju utjecaj jest odluka porote kojoj će biti prepušteni na milost i nemilost.

Nakon mnogih izazova, suza, i nevjerojatnih preokreta, samo će se dva natjecatelja iz svakog tima naći u finalu. Završne bitke koje ćemo imati prilike gledati tijekom vikenda bit će ultimativni test snage, izdržljivosti i strategije. Svaki korak, svaka odluka bit će ključni jer je ulog viši nego ikada. Adrenalinska napetost ispunit će atmosferu dok natjecatelji pokušavaju nadmašiti sami sebe i pobijediti. Njihova hrabrost i upornost bit će testirani do krajnjih granica dok se bore za mjesto u finalnoj rundi. A u nedjeljnom finalu emocije će doseći vrhunac – svaka sekunda bit će važna, svaki potez će se vagati jer je ovo borba za slavu, priznanje i nagradu koja će im promijeniti život.

Tko je vaš favorit?

glasova:

Tko će pokazati najveću hrabrost, tko će preokrenuti igru u svoju korist i tko će izaći kao pobjednik? Ne propustite najuzbudljiviji dio Survivora i budite svjedoci spektakularnog završetka ove nevjerojatne avanture u nedjelju 28. svibnja.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju