Iako u filmu ubija seksipilnošću, poznata 'Čarobnica' iz devedesetih iza sebe ima mračnu prošlost.

Ivan (Michael Des Barres) i Catherine (Merete Van Kamp) Greer 1987. godine žive s devetogodišnjom kćeri Joy, domaćicom Rebeccom (Athena Massey) i njezine dvije kćeri Ivy i Violet .Tri djevojčice žive kao sestre, no živahnoj Ivy dosadne su dječje igrice. Ivan hvata Rebeccu u krevetu sa zgodnim čistačem bazena i izbija tučnjava.

Jaime Pressly, koja u filmu glumi glavnu ulogu sestre Violet, iza sebe ima mračnu prošlost. Iako u filmu 'Otrovna Ivy: Novo zavođenje' ubija seksualnošću koju koristi i kao oružje, u privatnom životu nije imala sreće u ljubavi.

Glumica je doživjela javni ispad prije rastave braka s dugogodišnjim suprugom Simranom Singhom. Par je bio zajedno dugi niz godina, a javnosti su objavili kako se rastaju 2011. godine. Razlog rastave braka su, kako navode bivši partneri, nepremostive razlike.

Iako se činilo kako glumica privatni život drži pod kontrolom, uhićena je zbog vožnje u pijanom stanju svega . Zbog navedenog je morala 3 godine bila pod uvjetnom kaznom te se redovito morala javljati na sud.

Pressly je danas u sretnoj vezi i ima troje djece te je pronašla sreću u ljubavi i obiteljskom životu. Jaime Pressley je javnosti najpoznatija zbog uloge u megapopularnoj seriji iz devedesetih, 'Čarobnice', gdje je glumila Mylie.

Pročitajte u koju je domaću glumicu bio zaljubljen poznati glumac ovdje!

Napeti akcijski film 'Otrovna Ivy: Novo zavođenje' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju