Što kada kum postane važniji od zaručnice?

Peter Klaven (Paul Rudd) je u svemu poput ostalih muškaraca, osim u jednome - sklapanje prijateljstava nikada mu nije išlo od ruke. Nakon što je zaprosio svoju djevojku Zooey (Rashida Jones), Peter shvati da nema bliskog prijatelja kojemu bi pripala uloga kuma.

Peter zbog toga kreće u potragu za najboljim prijateljem. Svi dogovori s kandidatima ispadnu u najmanju ruku bizarni, osim susreta sa Sydneyem Fifeom (Jason Segel). Već na prvom sastanku momci odlično kliknu i ne prođe dugo prije nego postanu nerazdvojni. No, što je Peter prisniji sa Sydneyem, više se udaljava od svoje zaručnice.

Glavne uloge u ovoj komediji odigrali su glumci Paul Rudd i Jason Segel. Rudd je najpoznatiji po svojoj ulozi junaka Ant-Mana, a Segel je hrvatskoj publici poznat kao beznadni romantičar Marshall Eriksen iz komedije 'Kako sam upoznao vašu majku'.

 

Glumac J.K. Simmons, koji je u filmu 'Čovječe, volim te' utjelovio oca Petera Klavena, u stvarnom je životu samo 14 godina stariji od glumca Paula Rudda, koji je utjelovio Petera.

 

Bend Rush, koji se nalazi na pozornici tijekom scene koncerta, odsvirao je sat vremena dugačak set za glumce i snimateljsku ekipu te obožavatelje koji su se tog dana pojavili na snimanju. Također, Jason Segel i Paul Rudd ponovili su svoje uloge iz filma u videu koji je prikazan na 'Time Machine' turneji benda.

 

Sydneyjev pas Anwar dobio je ime po bivšem egipatskom predsjedniku, Anwaru Sadatu koji je ubijen 1981. godine. Nakon što je film krenuo u emitiranje, jedna od Sadatovih kćeri tužila je producente budući se u egipatskoj kulturi uspoređivanje psa i čovjeka smatra uvredom.

 

Urnebesnu komediju "Čovječe, volim te“ ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju