Kombinaciju ritmičke gimnastike i akrobacija u sinoćnjoj epizodi Supertalenta izvela je Anja Bijelić.

Dvadesetjednogodišnja Zagrepčanka Anja Bijelić bila je prva senzacija prve epizode nove sezone Supertalenta. Anja kaže kako se ritmičkom gimnastikom počela baviti od malih nogu, ''U tome sam koliko i hodam, a što se tiče akrobacije najprije sam se počela baviti pole danceom prije dvije godine. Tek odnedavno radim akrobacije na visećem obruču''. 

Anja je na pozornicu Supertalenta došla ogrnuta plaštem što je u početku zbunilo žiri. Međutim Anja je brzo riješila misterij te je započela svoju točku. Najprije je pokazala elemente ritmičke gimnastike na tlu, a nakon toga slijedilo je pravo iznenađenje. Popela se na viseći obruč te je izvela ono što malo tko može. 


 

Iako je njen nastup bio vrlo zahtjevan ova studentica kineziološkog fakulteta nema straha. Kaže kako vjeruje u sebe i sigurna je u ono što radi. Upravo je to pokazala pred žirijem i publikom Supertalenta. Osim njenom umijeću žiri se divio i Anjinoj ljepoti. 

''Ja ne znam da sam vidjela ljepšu ženu! Ja sam toliko ljubomorna na tvoje tijelo, na tvoj izgled! Ti si toliko lijepa kada izvodiš ove točke! To što ti izvodiš sa svojim tijelom, ozbiljno mislim da je to senzacija!'', komentirala je Maja Šuput.

Oduševljenju se priključio i Davor Bilman koji je imao i pitanje za ovu lijepu Zagrepčanku. Zanimalo ga je čuje li Anja glazbu dok izvodi akrobacije ili se potpuno prepusti, na što je ona odgovorila da ju čuje i sluša. Potom je Davor izrazio želju da u sljedećem nastupu vidi više povezanosti s glazbom. 

Prije nastupa Anja nam je rekla kako se ne boji komentara žirija, a nakon nastupa uvjerila se da za to nije bilo ni potrebe. Sa četiri ''DA'' Anja je prošla u daljnji krug natjecanja.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju