Nakon što je prva epizoda šeste sezone najpopularnijeg showa na svijetu osvojila gledatelje, ove nedjelje očekuje nas još uzbudljivija epizoda Supertalenta.

Ove nedjelje vidjet ćemo glazbenike, pjevače i plesače, imitatore te natjecatelje s nekim neuobičajenim i nikad viđenim talentom.

Posebno zanimljiva bit će reakcija žirija nakon što ispred njih natjecatelj iz Požarevca, Siniša Pajkić, poznatiji kao Biba struja ispeče hrenovku na pozornici, pritom 'držeći' struju vlastitom rukom.

„Ja sam najbrži roštilj, ako ima neka žena neka me zove!“ poručit će Biba struja, a na njegov talent žiri će ostati bez teksta.

Manje šokantan, a više zbunjujuć dojam na žiri će ostaviti natjecatelj Slobodan Bebić iz Metkovića koji će se predstaviti vlastitom poezijom.

Na Majino pitanje ima li ženu, Slobodan je odgovorio: „Eto tražim vas! Moje pjesme su dio mene jer ja ne znam ni o čemu pisati nego o tome“ otkrit će ovaj 63-godišnji ljubitelj poezije, kojemu će pomoć u recitiranju pružiti Janko i Martina.

Zanimljiv nastup osigurat će i barmenski dvojac Bar Levels, a kakav će koktel smiksati žiriju, ostaje nam za vidjeti, a od plesača vidjet ćemo imitatora Michaela Jacksona u izvedbi Marčela Selima, koji se na Supertalent prijavio kako bi, kako kaže, mamu učinio ponosnom, a vidjet ćemo i plesnu skupinu Flamenco Split.

Elizabeth Zacero, atraktivna Riječankanastupit će s pjesmom pjevačice Rihanne, a atmosferu će svakako s harmonikom podignuti i Vanessa Jakac iz Buzeta koja ističe: „Ja mogu pjevati, plesati, svirati i pritom se dobro zabaviti!“


 

Ne propustite zabavnu drugu epizodu Supertalenta ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV, a sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju